P: spaní do D2

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

P: spaní do D2

#1 Příspěvek od MadTom » 26 kvě 2015 19:37

Prodám spaní do D2.
Podrobné obrázky z tvorby jsou zde: http://ok2mtm.rajce.idnes.cz/Suplikovy_ ... iscovery2/ a nějaký popis k tomu zde: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 1&start=40
Prodávám protože se mi do šuplíku nevejde lednička, kterou jsme pořídili až potom, co už spaní bylo dávno hotové, takže musím udělat nové, protože úprava toho stávající by byla stejně pracná jako vytvoření nového a přetahování ledničky ze zadních sedadel dopředu mě přestalo bavit a Defender 130 jako větší vozidlo na výlety hned tak hotové nebude.
Spaní je z dílů spojených M4 šrouby tak, aby se dalo do auta dostat v jednom člověku a díly nebyly moc těžké. Materiál jsou Al jekly spojené plastovými spojkami, vodovzdorná překližka potažená zátěžovým kobercem, kuličkové výsuvy a šuplíky udělané z překližky. Spoje překližkových dílů jsou pomocí Al L profilů, šroubů M4 a lisovacích nebo nýtovacích matic - není to lepené ani nejsou použity vruty do dřeva (kromě upevnění klavírových pantů), takže se to nevyklepává, nepovoluje, drží a v případě potřeby nějaké úpravy je to možné opakovaně rozebrat a znovu složit.
Základ se dá vložit do 5ti místného auta, boční díly slouží pro zakrytí "dutin", které v 7mi místném autě zbydou po demontáži sedadel v kufru. Během zkoušení jsem měl v šuplících zkušebně 70kg bez jakýchkoliv problémů. Projeli jsme s tím Albánii, Rumunsko, Alpy a osvědčilo se. Ani hopsání dvou prcků tomu nečiní žádné problémy.
Rozložení spaní v jedné osobě trvá pár minut, nejvíce času zabere sklopení předních sedaček:
1. sklopit opěradla zadních sedaček
2. sklopit opěradla předních sedaček úplně dopředu a sedačky posunout úplně dopředu.
3. spoza zadních sedaček vyjmout 3 podpěry a nasadit do držáků v horní části spaní
4. roztáhnout horní desku spaní - je spojená klavírovým pantem a vyřezaná tak, aby se dala roztáhnout.
5. dát si tam matrace, polštářek a peřinu a jít spát.

Spaní je dělané na vstup zezadu, bočními dveřmi to moc nejde - není si kam stoupnout a dveře jsou malé. Pod spaní do míst pro nohy lidí na zadních sedadlech se vejde hodně věcí, které jsou normálně v kufru.
Rozměry matrace (3 dílná, není na prodej) jsou 130x195cm - při tloušťce 7cm je to sice pohodlné spaní, ale zabere dost místa v kufru. Nafukovací matrace může být lepší řešení.
Spaní je v kufru upevněné na originální 4 kotevní oka pomocí lanových napínáků.

Nabízím za cenu materiálu: 7000Kč
Odběr nejlépe osobně v Olomouci, případně dovezu v rozumném okolí. Momentálně je to namontované v mém autě, takže je možné prohlédnout v akci a otestovat. Matrace není v ceně, ale je možné ji vyzkoušet. :mrgreen: Předpokládám minimálně zkušební montáž do auta, abychom odhalili případné odlišnosti.
telefon na mě: 608 600 360
Dohoda o ceně je možná samozřejmě oběma směry, případně je možná i výměna za něco na D2 nebo Defa nebo něco do dílny - fantazii se meze nekladou.
Přílohy
IMG_2198.jpg
IMG_2196.jpg
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

jancho
tel.: 777714532
auto: ex Disco II TD5

Re: P: spaní do D2

#2 Příspěvek od jancho » 26 kvě 2015 21:27

Ahoj velmi pěkně provedená práce! Dost o tom uvažuji. Jediný problém jsou pro mě momentálně finance. Tak snad mi to někdo nevyfoukne než se rozhoupu ;-) A kdybych se nerozhoupal, tak přeji rychlý prodej.

Tomy H.
tel.: +421904496524
auto: Discovery 2 Td5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Tomy H. » 27 kvě 2015 08:56

:arrow: máš SZ
Tomy
Discovery 2 Td5 2002

MadTom

#4 Příspěvek od MadTom » 27 kvě 2015 09:23

A protože mi přišlo několik dotazů, tak nebudu odpovídat jednotlivě:
1. jako stavebnici určitě ne - moc dobře to nejde
2. udělat na míru - domluvit se dá všechno, jde o to kdy a za kolik
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

MadTom

#5 Příspěvek od MadTom » 01 čer 2015 10:13

Tak sice ještě nepředáno, ale záloha složena.
A k telefonním dotazům - ano, dá se to vyrobit dle dohody na míru, dle požadavků a potřeb daného auta. Realisticky ale až budu mít nové spaní hotové a až po dovolené. Vyrobit to za dvě odpoledne doopravdy nejde.

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#6 Příspěvek od fugín » 01 čer 2015 15:05

Gratulace novému majiteli :yes . Bez týhle zástavby si už svoje Disco nedovedu ani představit :yes . Na delších cestách je to nutnost. Jednoduché,s minimální časovou náročností na rozložení,šuplíky jsou děsně praktická věc.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

Zamčeno