Tak teď vám to můžu říct naprosto přesně

-sice jsem si to ve Strakách u OMV "skoro včas" uvědomil,přesto se mi povedlo nakrmit D3 TDI, 23 litrama naturalu.Zakázal bych babám chodit takle v létě oblíkaný,člověk kouká kolem sebe a šmátne vedle

!Musím říct že sehnat ve třičtvrtě na čtyři odpoledne někoho ve "značkovým servisu",navíc když je venku krásně, nejde.Obvolával jsem na doporučení čtyři asi největší a odpovědi?Už je po prac.době,není mechanik.Nemám tady odtah,nějak to sem dostaňte na dílnu.Neberou telefon.Dejte nám to sem,v tejdnu se vám na to kouknem (30 m vzdálenej servis)..... A to i přes to že jsem jim jasně řekl že stojím u stojanu a že to nezavrčelo a šlo by to řešit na místě a bez odtahovky.

Pak mi něco osvítilo či co a já zavolal p. Mikiškovi do 24 km vzdálené Blatné.Byl sice už doma,přesto se jen optal co a jak a kde jsem.Za půl hoďky byl na místě,kanystry,12 v čerpadlo,hadičky.Nejde to víčkem, ani přívodem nafty k motoru,musel rozpáskovat dole nádrž a vyčerpat.Moc toho nevyteklo,skoro všechno pochytal do vlasů a oblečení,takže životní prostředí netrpělo.Co to píšu měl to hotový!

Šikovnej!Ani si nedovedu představit co mi ušetřil peněz.Ale abych se vrátil k tématu-v nádrži zbyl ždibec,tak do "zapalovače".Tankoval jsem "vrchem"!Takže 82 je zřejmě správně.Při 78 prvně vypla pistole.87 se mi zdá nějak moc,tolik se do hadice nevejde.

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."