P38 - zámky dvěří

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
zata
auto: D4, Citigo

P38 - zámky dvěří

#1 Příspěvek od zata » 16 čer 2015 20:31

Ahoj, přestalo mi fungovat dálkové ovládání dveří. I přes nové baterie v klíči je dioda na něm mrtvá. Když otevřu auto klasicky klíčem, někdy se otevře celé a já mohu odjet, někdy (většinou) se otevřou jen dveře řidiče a zbytek auta je zamčený. Po otevření pouze dveří řidiče se spustí alarm :Ale fuuj: Nevíte někdo co s tím? Dnes jsem sundal tapec ze dveří řidiče, ale přiznám se, že jsem nevyluštil rébus, jak vyháknout ten zámek dveří z těch debilních táhel. Mohlo by stačit jen zámek prostříknout třeba olejem, pokud někde občas visí?
Díky za rady. Petr
ex Audi80, ex Fabka, ex Oktávia 2, ex Oktávia 3, ex E46ci, ex FL2, ex P38, ex XJ8, ex D4

Kokesek
auto: D2,D3,L322,P38,L405
Kontaktovat uživatele:

Re: P38 - zámky dvěří

#2 Příspěvek od Kokesek » 17 čer 2015 10:24

zata píše:Ahoj, přestalo mi fungovat dálkové ovládání dveří. I přes nové baterie v klíči je dioda na něm mrtvá. Když otevřu auto klasicky klíčem, někdy se otevře celé a já mohu odjet, někdy (většinou) se otevřou jen dveře řidiče a zbytek auta je zamčený. Po otevření pouze dveří řidiče se spustí alarm :Ale fuuj: Nevíte někdo co s tím? Dnes jsem sundal tapec ze dveří řidiče, ale přiznám se, že jsem nevyluštil rébus, jak vyháknout ten zámek dveří z těch debilních táhel. Mohlo by stačit jen zámek prostříknout třeba olejem, pokud někde občas visí?
Díky za rady. Petr

budes mit vadny mikospinac v zamku. rozdelej to a vyzkousej...
Diagnostika, chipovani, OPRAVY A SERVIS LR
774290683 MORAVA, OSTRAVA, FM
http://www.car-prestiz.cz

zata

#3 Příspěvek od zata » 17 čer 2015 22:21

tak zámek rozebrany a stále nespolehlivy. Někdy klíčem otevřu cele auto, někdy jen dveře řidiče :? Když mi nefunguje dalkac na klíčích, dá se opravit? Nebo se musí koupit nový klíč? Za 5500kc se mi zda ten malý tistak v klíči dost předražený.
Kokesek píše:
zata píše:Ahoj, přestalo mi fungovat dálkové ovládání dveří. I přes nové baterie v klíči je dioda na něm mrtvá. Když otevřu auto klasicky klíčem, někdy se otevře celé a já mohu odjet, někdy (většinou) se otevřou jen dveře řidiče a zbytek auta je zamčený. Po otevření pouze dveří řidiče se spustí alarm :Ale fuuj: Nevíte někdo co s tím? Dnes jsem sundal tapec ze dveří řidiče, ale přiznám se, že jsem nevyluštil rébus, jak vyháknout ten zámek dveří z těch debilních táhel. Mohlo by stačit jen zámek prostříknout třeba olejem, pokud někde občas visí?
Díky za rady. Petr

budes mit vadny mikospinac v zamku. rozdelej to a vyzkousej...
ex Audi80, ex Fabka, ex Oktávia 2, ex Oktávia 3, ex E46ci, ex FL2, ex P38, ex XJ8, ex D4

pooh
tel.: +421905664537
auto: P38 4.6 AB, L322 S/C

#4 Příspěvek od pooh » 17 čer 2015 22:49

skor tam bude problem so zamkom, a celkom mozne ze (aj) u spolujazdca. mal by si poriadne otestovat s multimetrom ci mikrospinace funguju spravne. najlepsie diagnostikou - tam hned vidis stav, a nemusis rozoberat dvere.
Diagnostika P38, nastavenie a odblokovanie BeCM

zata

#5 Příspěvek od zata » 19 čer 2015 12:11

Zámek řidiče jsem už objednal nový a pokud bude blbý i nějaký jiný, použiji jiný, jetý. Jen ten klíč mě nejde do hlavy, proč je tak drahý :?

Kokesek
auto: D2,D3,L322,P38,L405
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kokesek » 19 čer 2015 14:22

zata píše:Zámek řidiče jsem už objednal nový a pokud bude blbý i nějaký jiný, použiji jiný, jetý. Jen ten klíč mě nejde do hlavy, proč je tak drahý :?
muzu tam pouzit i jety klicek, ale potrebuji znat jeho kody coz dokazu zjistit pouze z becm (z te puvodni becm kde byl klicek od vyroby)
Pak ho muzu prenest do tve. Tzn abych toto mohl provest potrebuji becm a klice s kody.
Diagnostika, chipovani, OPRAVY A SERVIS LR
774290683 MORAVA, OSTRAVA, FM
http://www.car-prestiz.cz

zata

#7 Příspěvek od zata » 22 čer 2015 07:50

Děkuji za nabídku. Ač nerad, už jsem se rozhoupal a objednal klíč nový.
Kokesek píše:
zata píše:Zámek řidiče jsem už objednal nový a pokud bude blbý i nějaký jiný, použiji jiný, jetý. Jen ten klíč mě nejde do hlavy, proč je tak drahý :?
muzu tam pouzit i jety klicek, ale potrebuji znat jeho kody coz dokazu zjistit pouze z becm (z te puvodni becm kde byl klicek od vyroby)
Pak ho muzu prenest do tve. Tzn abych toto mohl provest potrebuji becm a klice s kody.

Odpovědět