Ako zlepsit krizenie na d1?
Moderátor: Acon
- discovery1liptov
- tel.: +421 911 156 390
- auto: Land Rover Defender
Ako zlepsit krizenie na d1?
Ahojte ma terrafirmu 2palc prosport vyhodene stabiky , pneu 235/85r16 , chcel by som zlepsit krizenie nevravim ze krizi zle ale nejako bysa to dalo zlepsit? Ine ramena dlhsie tlmice? Neviem? Poradte znaly veci:-)
Re: Ako zlepsit krizenie na d1?
..aj tak raz kúpiš uzávierku.. 

Aj tak se to křiženi muže hodit.
Ja se byl v pátek projet kolem štěrkovny a tam kde byly 4 kola na zemi luxus, bych ten kopeček nevylezl ani po čtyřech.
Ale jak přišlo na boule, tak konec, i když u mě se není čemu divit když tam mám i stabíky
Ja se byl v pátek projet kolem štěrkovny a tam kde byly 4 kola na zemi luxus, bych ten kopeček nevylezl ani po čtyřech.
Ale jak přišlo na boule, tak konec, i když u mě se není čemu divit když tam mám i stabíky

dlhsie tlmice
pozor, aby to pri plnom vyveseni zvladli kardanove krize a brzdove hadice. Ramena a silenbloky podla toho ako to budu zvladat origo (treba ratat so znizenou zivotnostou, hlavne pri zadnych puzdrach medzi ramom a ramenom).
pozor, aby to pri plnom vyveseni zvladli kardanove krize a brzdove hadice. Ramena a silenbloky podla toho ako to budu zvladat origo (treba ratat so znizenou zivotnostou, hlavne pri zadnych puzdrach medzi ramom a ramenom).
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- discovery1liptov
- tel.: +421 911 156 390
- auto: Land Rover Defender
Teslo cakal som ze s ozves iked sa osobnenepozname dufam ze si raz rukov potrasieme.... videl som s fotiek aky podvozok mas a equipe je top!:-) dakujem ale najskor dam uzaveru... a krizenie budem zlepsovat len z dlhej chvile:-)
Pls nemáš nějakou fotku, nebo třeba nemohl bys to někde změřit kolik ti to kříží.
Jsem to byl vyzkoušet ten muj origo zvedly podvozek, a zjistil jsem že mi při každém větším vykřížení přeskočí stabiky nahoru, takže šly dnes ven.
Jsem to byl vyzkoušet ten muj origo zvedly podvozek, a zjistil jsem že mi při každém větším vykřížení přeskočí stabiky nahoru, takže šly dnes ven.
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Zadní stablík taky odpojuju, když jdu do terénu ale přední jsem podložil at nechytá o kardan a nic se nepřetáčí. Je znatelnej rozdíl bez stablíků na silnici?
Popravdě jsem z toho odpojeni měl strach,aleKusto píše:Zadní stablík taky odpojuju, když jdu do terénu ale přední jsem podložil at nechytá o kardan a nic se nepřetáčí. Je znatelnej rozdíl bez stablíků na silnici?
dnes jsem jel bez zadnich do ostravy, a nic moc rozdíl to není, při normalním tempu bych v tom neviděl defakto žadny rozdil.
A ted jsem to byl změřit na tom křiženi to přidalo asi 4cm takže taky žádná slava. Ale mám podložky pod pera a origo délku tlumiču jen snižene uchyceni což toomu asi taky moc nepřidá.
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1

nevim jestly to pujde
Sice stara fotka so starym terafirmovym podvozkom, ale je to +- rovnake. Zmerane to nemam.kupec18 píše:Pls nemáš nějakou fotku, nebo třeba nemohl bys to někde změřit kolik ti to kříží.
- Přílohy
-
- IMAG0379.jpg (257.63 KiB) Zobrazeno 2138 x
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS