Pozdeji (po nejakych 2tis. km) se zacal pridavat problem, ze auto nad 2,5tis. otacek ztracelo vykon (jako by nas nejdo chytil za pr*el) a "vzpamatovalo" se az pri ubrani plynu. Pri pridani se vse opakovalo. To bylo hodne neprijemne treba pri predjizdeni... Ale zase to nebylo nejake soustavne nebo pravidelne a vysledovatelne

Vcera, pri navratu domu, se to ale projevovalo nejvic a nejcasteji. Zlobilo to pri jizde do vetsiny kopcu (to mi prislo jako ze jde motor i na malo valcu ). Na poslednich cca sto km ale opet vsechny problemy zmizely a auto startovalo a jelo jak ma...
Po vsechny dny bylo dost vedro ale bylo to stejne i pri ochlazeni. Naftu tankuju u overenych pump, filtry (pal. i vzduch) jsou nove, nikde nic nesakne ani netece. Nevim jak moc pochopitelne jsem to zde popsal, prip. nejasnosti rad upresnim.
Protoze momentalne vse funguje jak ma a ja se chystam na jih znovu, rad bych problem vyresil aby se neopakoval vice a hlavne ne v nejakou nevhodnou chvili. S diagnostikou toho asi mnoho zjistit nepujde, spis jsem vas chtel poprosit o vlastni zkusenosti a o nazory co vsechno projit a zkontrolovat.
Predem moc dekuji za pomoc !