F1 Skáču otáčky
Moderátor: Safraporte
F1 Skáču otáčky
Zdarec hoši... rozhodol som sa napísať tu kedže si neviem už radi.Mám LandRover Freelander Sport 2006ka a už dlhšiu dobu sa trápim s problémom že mi pri volnobehu skáču otáčky a čim dalej je to horšie niekedy aj zajazdy mi zblbnú otáčky a zadusí mi motor a potom ked mi zdochne tak sa tažko štartuje musím pridavať pri štartovaní naplno plyn aby to chytilo.Poslednou dobou mi celkovo zvykne preblikávať oranžová kontrolka motora a ked blikne ubere mi výkon aj otáčky a seka mi auto už dávnejšie som bol na diagnostike ešte ked mi len začinali behať otáčky ale nenašli mi vôbec nič stretli ste sa už stakýmto problémom? Dakujem za odpovede
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skáču otáčky
Ahoj něco podobného jsem měl na Fordu a byla to prasklá membrána v čerpadle.
- Matz
- auto: D3, 2x Free Td4
Má common rail,to může dělat kde co
(čerpadlo,vstřiky...)
Bez pořádné diagnostiky se dál asi nepohne...

Bez pořádné diagnostiky se dál asi nepohne...
D3 HSE tdv6 2006
Free SE Td4 2004 4x2 + chip
Free Td4 2001 4x4, +2"
Free SE Td4 2004 4x2 + chip
Free Td4 2001 4x4, +2"
Re: RE: Re: Skáču otáčky
Čau, ja měl podobnou zkušenost na mondeu 2.0tdci r.v.2005. Když jsem sešlapl víc plyn, auto z jakýchkoliv otáček chcíplo, ale po chvíli "oddechu" naskočilo jakoby nic. Výsledek byl repas všech 4 přidřených vstřiků + pro jistotu i čerpadlo. Cena 44tis. Tak ti přeji ať je to u tebe jen nějaké čidlo.deno píše:Zdarec hoši... rozhodol som sa napísať tu kedže si neviem už radi.Mám LandRover Freelander Sport 2006ka a už dlhšiu dobu sa trápim s problémom že mi pri volnobehu skáču otáčky a čim dalej je to horšie niekedy aj zajazdy mi zblbnú otáčky a zadusí mi motor a potom ked mi zdochne tak sa tažko štartuje musím pridavať pri štartovaní naplno plyn aby to chytilo.Poslednou dobou mi celkovo zvykne preblikávať oranžová kontrolka motora a ked blikne ubere mi výkon aj otáčky a seka mi auto už dávnejšie som bol na diagnostike ešte ked mi len začinali behať otáčky ale nenašli mi vôbec nič stretli ste sa už stakýmto problémom? Dakujem za odpovede

Allan píše:Ahoj něco podobného jsem měl na Fordu a byla to prasklá membrána v čerpadle.
Odesláno z mého GSmart Guru G1 pomocí Tapatalk
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
Ahoj Deno, neviem od kial si (dopln si do profilu). Ak chces zastav sa a zistime zavadu...
michal
michal
LRservis.sk Bratislava
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
Deno, ked to tak citam, mal by si zacat diagnostikou riadiacej jednotky (ECU). To, ze ti blika zlta kontrolka je dobre, znamena to ze ECU eviduje chybovy stav a lahsie najdes pricinu. Z popisovanych priznakov sa neda teraz urcit v com moze byt chyba. Sorry.
LRservis.sk Bratislava