Zdravím nějak se mi rozsypalo ložisko (obě dve) v přídavce - ty co jsou na hřídeli co vede z hlavní převodovky.
Nevíte někdo jaké to má číslo, a taky jak se do toho leze, jestli tam není nějaká záludnost?
ložisko přidavné převodovky
Moderátor: Miky_CZ
Re: ložisko přidavné převodovky
jo a ještě jedna věc, když se demontuje přídavka tak kde, jak se odpojuje brzda, páčka(táhlo t redukci) a nějaky ty čidla. Diky.
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
Sundas unasec zadního kadanu povolis jeden krizovy sroubek sundas buben povolis 4 srouby a nechas to cely vysel na lanovodu hned pod bubnem je cidlo na tachometr jenom vycvaknes, nad unasecem předního kardanu jsou ty tahla na odpojení to pochopis az to uvidíš a je tam ještě cidlo zarazeny mezinapravy to taky jen odpojis teda aspon takhle to je u d1
Hlavně musíš rozebrat v interiéru středovej panel a odvrtat ten přinejtovanej krycí plech u řadiček. Dostaneš se tam zeshora a všechno uvidíš jasně
Land Cruiser HZJ78
discovery II
suzuki samurai cabrio :-)
discovery II
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
Nemusí když chce davat celou rozvodku dolu kvůli výměně lozisek tak ty tahla odpoji zespoda
já to bez toho ani nezkoušel. Měl jsem jí venku dvakrát a pokaždý jsem si to otevřel už kvůli přístupu ke šroubům.. ale asi se to teda dá 

Land Cruiser HZJ78
discovery II
discovery II
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
v interieru se nic demontovat nemusí
vrchní ložiska mají číslo FRC5564 jsou kuželová a při výměně se musí seřídit vůle na hřídeli.
vrchní ložiska mají číslo FRC5564 jsou kuželová a při výměně se musí seřídit vůle na hřídeli.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431