Zdar chlopi.
Dělali jste tu repasy IRD, tak tajně doufám, že by jste mohli vědět rozměry gufer. Začíná mi kapat IRD z obou stran a chci měnit jen gufera. Znáte někdo čísla(rozměry) jsou na guferu napsána.. U nás v Ostravě se daji na 98% koupit..
Díky moc
F1 IRD gufera
Moderátor: Safraporte
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: IRD gufera
Repas IRD jsem dělal krom dvou gufer byli ostatní 4 v sadě. Problém s IRD začal tím že začalo propouštět gufero pravé přední poloosy. Nakonec se ukázalo že šrapnel po pdložce z plantového kola zničil ložiska. Kdyby se jezdilo dál věřím že by to odnesl u úhlový převod. Díly sem kupoval od místního odborníka tady z fóra co má eshop. Sada ložisek mě mile překvapila jelikož se jednao o samá značková ložiska a gufera.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Gufera co v sadě nejsou mají rozměr 30x40x8 a 30x37x6. Dale je dobře koupit o kroužek 2x55mm a vyměnit misky pod planetovýma kolama. Dají se sehnat ve dvojím rozměru. Tuším o sile 0.5 a 1.0 mm. Mě stačily vždy 0.5 mm.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Super, dííky moc.