Zdravim všetkých. Mam takýto problem. Po zapnutí svetiel mi blikaju xenony asi 4s. po chvíli prestanú. Ale asi tak po 4-5 minutách mi začne blikať buď jedna strana alebo druhá strana svetiel. Blika ako stroboskop hlavné stretávacie svetlo. Po určitej chvíli zhasne. Niekedy sa stane že zhasnú obe strany. Viete mi poradiť čo može byť chyba? Nechcem kupovať nové výbojky ked to nemusí byť chyba.
Ďakujem za odpovede.
Disco 3 svetla problem
Moderátor: Miky_CZ
Re: Disco 3 svetla problem
Měl jsem stejnej problém,vyřešili to až nový žárovky.Ty levnější (čejn) to asi dělají.Než jsem dopokusoval,stihla mi vyhořet i patice žárovky.Tam ten problém zřejmě nebyl,dělala to i druhá strana.oscar.xll píše:Zdravim všetkých. Mam takýto problem. Po zapnutí svetiel mi blikaju xenony asi 4s. po chvíli prestanú. Ale asi tak po 4-5 minutách mi začne blikať buď jedna strana alebo druhá strana svetiel. Blika ako stroboskop hlavné stretávacie svetlo. Po určitej chvíli zhasne. Niekedy sa stane že zhasnú obe strany. Viete mi poradiť čo može byť chyba? Nechcem kupovať nové výbojky ked to nemusí byť chyba.
Ďakujem za odpovede.
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Re: Disco 3 svetla problem
je jedno aku značku kupim?favore píše:Měl jsem stejnej problém,vyřešili to až nový žárovky.Ty levnější (čejn) to asi dělají.Než jsem dopokusoval,stihla mi vyhořet i patice žárovky.Tam ten problém zřejmě nebyl,dělala to i druhá strana.oscar.xll píše:Zdravim všetkých. Mam takýto problem. Po zapnutí svetiel mi blikaju xenony asi 4s. po chvíli prestanú. Ale asi tak po 4-5 minutách mi začne blikať buď jedna strana alebo druhá strana svetiel. Blika ako stroboskop hlavné stretávacie svetlo. Po určitej chvíli zhasne. Niekedy sa stane že zhasnú obe strany. Viete mi poradiť čo može byť chyba? Nechcem kupovať nové výbojky ked to nemusí byť chyba.
Ďakujem za odpovede.