Moderátor: Miky_CZ
Na mojim autě je zvláštní asi všechno včetně řidiče,kdy a kde, že je ten Land Rover sraz????PetraZubkova01 píše:Dobrý den, měla bych na Vás landroveraky malý dotaz a zároveň prosbu. Můj budoucí manžel miluje landrovery jak naši discotéku tak i defendry a podobné krásné auta, proto bych se Vás chtěla zeptat jestli by si z Vás někdo neudělal výlet na moravu a nejel sním a semnou v koloně na svatbu, byl by neskutečně unešený a já bych mu alespoň takto chtěla zpříjemnit ten svatební den. A kdyby bylo auto i nějak zvláštní (lak, polepy, výfuk, narázník a podobně) je to jen dobřeDoufám že vám nepříjdu moc švihlá ale jak jsem četla tady stím zdravením, jsme jedna parta kvůli anglické krabičce jak se jí u nás mnohdy řika
Dobrej nápad a někomu se udělá radost!Kubrtos píše:Kde a kdy je ten LR sraz?
Možná za rok...Miky_CZ píše:slecna pouze zjistovala, zda je nekdo ochoten, svatba bude az za rok.
no ja to nechtel takhle hned napsat:-DRover píše:Možná za rok...Miky_CZ píše:slecna pouze zjistovala, zda je nekdo ochoten, svatba bude az za rok.
Do 22.8 jsem u Kyjova a pak zpátky do jižnćh čech.Tak ať se vám to vydaří a dejte vědět jak to dopadlo?!macejky1 píše:Fakt super nápad.
Já to mám sice "jen" 200 Km ale stejně jako kolega je to pro mě daleko.
Dnešním dnem přestávám mýt auto aby mělo ten spravnej design a taky přestávám žrat at toho na svadbe hodne sežeruPetraZubkova01 píše:Teď jsem dočetla příspěvky všechny takže konání Morava - okr. Nový jičín - ženich- Kujavy, nevěsta Tošovice 49.Kdo by měl doopravdy zájem dorazit pište do zprávy ať vím kolik koláčů nachystat:D vůbec nevadí že se to zvrhne na sraz:D Jednalo by se o jízdu z Kujav do Tošovic vyzvednout nevěstu, posléze klášter Fulnek a pak odjezd Hostina klokočůvek, vše v dosahu 20 km max.