david disco td5 píše:výsledky s r. 2014 musím dohledat, pokud budu úspěšný budou na lrc webu společně s výsledkama 2015+ foto 2015.
Videa točil Radek- zelená 110TDI- má i ten hluboký ponor do koňské jámy (chyba pořadatele- měl jsem vám o ní říct, ale pak by to byl obyčejný nudný průjezd brodíkem).
Chtěl jsem vás všechny poprosit aby jste info o jubilejním 15. ročníku šířili i mezi LR magory co nejsou tady na foru. Takže 17.6.2016 je to magické datum pro Přeštice.
Davide, šoupni to jednou o týden někam jinam. Jednak je tento týden pravidelně největší zima a za druhé mám 18. narozky (každý rok je to stejné datum a zatím jsem to nebyl schopen změnit).
I když jsem se opravdu pokoušel zdolat veškeré překážky (máma Terezy, moje máma, druhá babička, dědečkové, okolnosti, atd). tak jsem na tento zásadní výlet nebyl připuštěn. Respektive mohl jsem jet sám... Ale to by Terezu nikam neposunulo.
Posledně jsme s Ájou spali rovnou na střelnici (pod střechou) ve spacáku. Bylo to super, ale nedokážu to prosadit jako spaní pro Terezu (a popravdě především u sebe samotného).
Zkusím se dostavit na další ročník. Snad to vyjde - budeme všichni o rok starší a moudřejší... (vyjma tchyně - ta už to fakt nevylepší...).