F1 Menbrána 1.8 16v??
Moderátor: Safraporte
F1 Menbrána 1.8 16v??
Nevíte někdo kde sehnat a k čemu vlastně je ten malý bílý váleček pod víkem palivového filtru? Myslel sem že je to filtr ale přijde mi to spíš jako jakási menbrána. Když jí tam mám zapojenou na té harmonikové hadici tak mi auto škube a když to oddělám tak jede normálně. Nikde po e-shopech s dílama sem to neviděl a abych se přiznal nějak ani moc nechápu k čemu to slouží??
- Ronin_
- auto: Freelander 1.8 ´04
Re: Menbrána 1.8 16v??
Membrána.. myslíš tu plastovou malou blbost, která se dává do další bílé plastové blbosti, která je v palivovým filtru a pak to dohromady napojuješ na čerpadlo? 

Tam, kde nestačí hrubá síla, pomůže ještě větší.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menbrána 1.8 16v??
Já myslím že to je přetlakový ventil. Pokud tedy myslíme tu plechovou věc. Ale jistý si nejsem.
Samostatně asi koupit nepůjde. Buť nové čerpadlo nebo starší a zněho to vykuchnout.
Samostatně asi koupit nepůjde. Buť nové čerpadlo nebo starší a zněho to vykuchnout.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.