Moderátor: Miky_CZ
mam zadny, menil som ho lebo mi tiekol olej cez lozisko. volu nemal, mal by nieco este vydrzat. dopredu pasuje, treba ale pouzit predny abs senzor.jbizik píše:Nema niekto doma aj starsi pravy predny naboj s loziskom(aj pouzity ale funkcny) na D2 td5????? Jurovy sa prave rozpadava!!!!!![]()
Tak teda prid, miesto sa uvolnilovladimir.sebik píše:Aj pozdě[emoji20] tak kdyby se našlo ještě místo pro jednoho defika + majitel dejte vědět[emoji482]
Sent from my iPhone using Tapatalk
..trat nachystana, stan postaveny, vsetko na gulas pripravene, Juricek predny naboj s loziskom vymeneny a pocasie ako pre koho pripravene........stretneme sa tam zajtra vsetci a bude super.....discovery1liptov píše:Práve som sa vratil... bude to pecka mate sa naco tesit trat nachystana vidime sa rano...._)
jbizik píše:..trat nachystana, stan postaveny, vsetko na gulas pripravene, Juricek predny naboj s loziskom vymeneny a pocasie ako pre koho pripravene........stretneme sa tam zajtra vsetci a bude super.....discovery1liptov píše:Práve som sa vratil... bude to pecka mate sa naco tesit trat nachystana vidime sa rano...._)![]()
![]()
![]()
Hovori sa tomu Liptovske narecie...Tomy H. píše:"Trnky sa makkie"
Tak tos beu ty......petr pp píše:dakujem