Žádost o pomoc s nalezením "potencionálního" podvodníka

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Zizal
auto: Freelander TD4

Re: Žádost o pomoc s nalezením "potencionálního" podvodníka

#21 Příspěvek od Zizal » 17 říj 2015 23:04

Hasič na místě vidí malý technicak, corkar by musel přijít a to asi nechce... a z textu nahoře chápu že papír o prodeji neexistuje.

eveUSO
tel.: mám
auto: Discovery II Td5

#22 Příspěvek od eveUSO » 22 říj 2015 11:25

Hasiči, se s tým vůbec nebudou zaobírat, od toho je PČR, aby zjistila majitele vozidla a zajistila vozidlo. HZS likviduje dýmovnici a místo zásahu předá bud policii a nebo majiteli ;-)
-LR DII- FL, 3" lift, 1" bodylift, BFG KM2 33", Safariland, pevnostňáky a prahy, inox nájezdový plech, držák rezervy, HD měnič, Parnhardská tyč zadní nápravy, CB, teplá sprcha, spaní, naviják.
-,,Audaces fortuna iuvat''

Marcel1,8
tel.: 603310481
auto: LR freelander 1,8

#23 Příspěvek od Marcel1,8 » 22 říj 2015 15:27

Tak jak jsi pokročil,nebo jaké kroky jsi podnikl.

iRRes

#24 Příspěvek od iRRes » 22 říj 2015 20:49

Bych se celkem bál, jestli má tu garáž pronajatou, aby na něj nehodil majitel exekuci. Pak by vybrali garáž komplet a ty by jsi těžce a dlouho dokazoval soudu, že je to tvoje a musí to vyjmout. Dost možná to byl od začátku plán. Hodit do garáže něco cennýho a zdrhnout :bandit s tím, že dluhy smáznou tím co tam najdou.

VencaZE
tel.: 602 550 993
auto: 110HT, S2A 88, G66
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od VencaZE » 23 říj 2015 20:49

Hmm, ale tabulková hodnota toho auta bude minimální, to by byl špatnej plán..
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD

Da7we
auto: RRC - princ Čárls

#26 Příspěvek od Da7we » 09 lis 2015 15:26

Zdravim chlapi,

jsem rád, že ve finále můžu naspat, že pohádka o důvěřivém Dejvovi měla štastný konec. Zminovaný se nakonec ozval, nejdřív smskou a pak i zavolal a sešli jsme se v garáži. Ukázalo se, že jeho nedostupnost měla celkem racionální a pochopitelný důvod (nechci to rozvádět, jedná se z jeho strany o celkem osobní věc), nicméně když už zase komunikoval, dodělali jsme tu spojku a já si ted v sobotu odvez Čárlse domu. Toho druhýho Classika si odvezl někdo jinej, takže se dá říct, že vše dobře dopadlo a mě to kromě nervů, času a pár peněz za benzín nic nestálo.

Z mýho pohledu z toho plyne ponaučení, že bez řádné smlouvy se do ničeho nepouštět, protože člověk nikdy neví, co se může stát a zároven je občas potřeba trochu důvěřovat a věřit/doufat, že to má racionální vysvětlení.

Díky všem za podporu, nebo rady..

Dawe
Range rover p38, r.v. 1998, 2.5 DSE

Rover
tel.: 736173373

#27 Příspěvek od Rover » 09 lis 2015 15:28

Jsem rád, že to dopadlo dobře...
Country boy...

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Mirko » 09 lis 2015 16:20

No já jsem to tady taky celkem sledoval a musím říct, že kdyby ses řídil všemi těmi radami, tak už je ten borec asi třikrát mrtvej, dvakrát zapalená stodola, vyjeli kvůli tomu hasiči, benga, záchranka, právnici a ty už máš odsloužené první týdny tvého několikaletého trestu... 'takže zbytečně bych tady moc neděkoval za rady :mrk

Steve
auto: D.I manuál 1997

#29 Příspěvek od Steve » 09 lis 2015 17:34

Rady ale byly v podstatě adekvátní přednesenému scénáři :mrk

No, i ten borec by měl tušit, že měl na mále :D
Přístupem "mrtvý brouk" - ať už z jakéhokoliv důvodu a díky jeho ekonomické a sociální situaci si přímo říká o některé z navržených řešení, aniž by třeba chtěl...

Ale jsem rád, že to dobře dopadlo a snad to bude poučení pro další majitele LR. Stát se může všechno...
Taky jsem nedávno svěřil drobka cizímu chlapovi s naprosto neodhadnutelnou budoucností, ale měl dobré renomé u kamarádů, jeden z nich mě s ním skontaktoval a nakonec jsem byl spokojený, i když to trvalo dlouho :yes
Discovery je životní styl.

favore

#30 Příspěvek od favore » 09 lis 2015 21:31

Jó,je to blbý ale komunikace by přece jen měla nějak fungovat,aspoň omluva. :doh !Jen bych ke všem těm radám přidal radu mýho kámoše,kterej v takovejhle situacích říká-"Třeba mu vošukat starou,hajzlovi jednomu!!" :blush
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Odpovědět