Regulátor tlaku paliva Td5
Moderátor: Miky_CZ
- Mrky DII
- tel.: 605517364
- auto: Už jen Free I 3x
Regulátor tlaku paliva Td5
Předem se omlouvám, že toto téma zakládám, je tu toho o tom dost, ale některé věci jsem se nedočetl. A navíc jsem zoufalý a zoufalí dělají zoufalé činy. Už čtyři měsíce jezdím s kapajícím autem a sbírám síly tu věc vyměnit (repasní sada). To se dnes stalo a pustil jsem se do toho. Ale musí na to být nějaký fígl, který jsem neobjevil. Když už tam nacpu ruku, tak nejsem schopen s ní pohnout. A taky nechápu, jak se odpojují ty hadice. Vždyť já tři hodiny povoloval ty dva vrchní šrouby, klouby na rukách do krve, já vzteky bez sebe. Co vše odstrojit, aby to nějak normálně šlo? A na ten spodní šroub jsem se ani nedostal. Vždyť to není lidské, takový přístup. Buď mám tak vyžraný pracky, nebo něco dělám špatně ...
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Regulátor tlaku paliva Td5
http://www.discovery2.co.uk/Fpr.html
Tady to máš i s obrázkama.
Jde to vše shora, na spodní šroub se dá údajně dostat i zvenku z podběhu. Já jsem to nepotřeboval, sice je tam málo místa, ale šlo to.
Tady to máš i s obrázkama.
Jde to vše shora, na spodní šroub se dá údajně dostat i zvenku z podběhu. Já jsem to nepotřeboval, sice je tam málo místa, ale šlo to.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Mrky DII
Díky. Já jsem na UK workshop už koukal během psychické přípravy
. Ale já tam ty ruce nedokážu pokroutit
. A to odpojení hadic je pro mne záhada.

- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
hadice su ako na chladic oleja na automat. zasunies ten cierny plastovy prstenec smerom dozadu, on uvolni zapadky vnutri a hadicu vysunies. naspat iba natlacis a hadica (koncovka) cvakne
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
na regulátoru paliva se hadice odjišťuje mačkáním zboku na chladiči paliva je to jak píšeš.hifi píše:hadice su ako na chladic oleja na automat. zasunies ten cierny plastovy prstenec smerom dozadu, on uvolni zapadky vnutri a hadicu vysunies. naspat iba natlacis a hadica (koncovka) cvakne
Regulátor paliva na DII jsem měnil tento týden na dvou autech a trvá mně to max dvě hodiny (když se nic nopo....)
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- Mrky DII
Tak to máš můj obdiv. To musíš mít ruce jak Saxana ne?
Zítra dám další pokus, abych nebyl za sraba ...
A s automatem na mě nechoďte, takový věci neuznávám.

Zítra dám další pokus, abych nebyl za sraba ...
A s automatem na mě nechoďte, takový věci neuznávám.
- Mrky DII
Tak snad zdárně hotovo. Dal jsem si to pro jistotu dvakrát. Origo O-kroužky v repasní sadě na trubičky v reglu moc nesedí. Nakonec jsem použil původní.