Mešky píše:Nebude lepší, když uděláme nějakej sraz u nás na jihu a při tom ti to vyměníme? Jak to tak pozoruju, tak jižní čechy se nějak zalandroverují.

Mešky, když jsem Camelku kupoval, měla najeto 102 tis. km, teď po roce má 105 tis. a dle různých informací se mají rozvody měnit po 80 tis. jiní udávají po 120 tis. Nicméně auto stálo 5 let a za tu dobu najelo 800 m. To řemenu určitě na kvalitě nepřidalo. Možná byly rozvody dělány po 80 tis. km, ale první majitelka auto prodala do Holandska 2.majiteli v r. 2002 (ten Camelku ani nepřihlásil, stála v land Rover salóně) a pokud bych ji vypátral, asi nebude vědět. To, že jsem tě požádal o výměnu tady v Opavě není z lenivosti přijet za Tebou, ale nechci riskovat, že zrovna po cestě k Tobě mi odejde řemen. I proto jsem za rok najezdil jen cca 3 tis. km, protože jsem hledal někoho, kterému mohu auto svěřit. V Land Rover-jaguar "servisu"??? v Ostravě bych si už nenechal ani uvařit čaj. Rád Tě navštívím, až pojedu na kola do A, ale te´d bys mi dost pomohl, když dojedeš do Sosnové.