RANGE ROVER 2.5TD
PROSIM O RADU.UZ SOM PISAL ,ZE MI ODISLA RETAZ V ROZVODOVKE ,NEJDE MI NA PREVODOVKE D.MOZE MI NIEKTO PORADIT.MAL BY SOM ZAUJEM O KOMPLETNU PREVODOVKU AJ S ROZVODOVKOU ALEBO CI SA TAM NEHODI Z NEJAKEHO BENZINAKA ALE AJ S MENICOM. A KTO BY TO MOHOL VYMENIT NA POCKANIE. SOM Z TRENCINA
KOMPLETNA PREVODOVKA
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: KOMPLETNA PREVODOVKA
Automat neni problem opravit, ale ta fraze na pockani u nas neplati.ams.emil píše:RANGE ROVER 2.5TD
PROSIM O RADU.UZ SOM PISAL ,ZE MI ODISLA RETAZ V ROZVODOVKE ,NEJDE MI NA PREVODOVKE D.MOZE MI NIEKTO PORADIT.MAL BY SOM ZAUJEM O KOMPLETNU PREVODOVKU AJ S ROZVODOVKOU ALEBO CI SA TAM NEHODI Z NEJAKEHO BENZINAKA ALE AJ S MENICOM. A KTO BY TO MOHOL VYMENIT NA POCKANIE. SOM Z TRENCINA
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
Emil, najprv by si si mal pozhanat "veci" a potom zhanat servis. Na pockanie ti taktuto vec nikto nespravi. sorry.
LRservis.sk Bratislava
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
mipr píše:Emil, najprv by si si mal pozhanat "veci" a potom zhanat servis. Na pockanie ti taktuto vec nikto nespravi. sorry.
4HP22 doporucuji vzdy opravovat. Vsechny co lezi nekomu v garazi tam vetsinou lezi protoze jsou odjete...Ta prace zhodit a nahodit taky neni uplne jednoducha. A vymenit retez v rozvodovce to je bezna zalezitost na cca hodinu kdyz uz bude skrin dole.
oprava prevovky + rozvodovky RR-2,5TD aka by bola priblizne cena ?
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
mas SZ
nerozumiem co je sz