D3-automat neřadí?

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
favore

D3-automat neřadí?

#1 Příspěvek od favore » 01 pro 2015 13:44

:shock: Dojížděl jsem k chalupě,ozval se akustickej signál upozornění,v rychlosti se vyměnily nějaké dva nápisy v okénku upozornění (každej tak na 3 vteřiny),ztratily se,musel jsem se věnovat řízení,takže jsem nestihl zaregistrovat o co šlo,v pravém displeji,kde se zobrazují rychlosti,se rozsvítilo - F -,auto přestalo posledních 300m řadit,jelo při různé rychlosti jen na jeden kvalt.Zastavi jsem,vypnul motor.Nastaroval a od té doby funguje 80km normálně.Děje se něco?Asi to není samo od sebe.Nemáte někdo zkušenost o co jde? :Ja blb: :Ja blb:
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Kokesek
auto: D2,D3,L322,P38,L405
Kontaktovat uživatele:

Re: D3-automat neřadí?

#2 Příspěvek od Kokesek » 01 pro 2015 14:41

vypadla komunikace s prevodovkou. problemy hledej na kabelovych svazcich
Diagnostika, chipovani, OPRAVY A SERVIS LR
774290683 MORAVA, OSTRAVA, FM
http://www.car-prestiz.cz

favore

#3 Příspěvek od favore » 01 pro 2015 19:30

Díky za radu!Odhalí to diagnostika,nebo musím počkat až to uzraje?Jestli auto maká tak to asi nenajdem.Preventivně lézt po kabeláži a svorkovnicích asi není to pravý,nebo jo?!
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

petr štrof
tel.: 603799382
auto: LR Disco 3 HSE 2006

#4 Příspěvek od petr štrof » 01 pro 2015 20:50

nejdřív RESET

odpoj baterku a znovu připoj aspoň po 5min , sporadická chybka se smázne

další = diagnostika +nějaký :cash

Kokesek
auto: D2,D3,L322,P38,L405
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kokesek » 02 pro 2015 11:41

favore píše:Díky za radu!Odhalí to diagnostika,nebo musím počkat až to uzraje?Jestli auto maká tak to asi nenajdem.Preventivně lézt po kabeláži a svorkovnicích asi není to pravý,nebo jo?!

preventivne kazdopadne levy predni podbeh konektory+konektor na prevodovce.
Odpojenim baterky se nic samo nesmazne :chuckle , nemusis resit diagnozu je to zbytecne. pokud chyba nastane a bude tak věř ze to poznas.
V originalce se mi uklada i pocet najetych kilometru cetnost zavady jeji relevance a datum s casem. pokud to smazes nejakym důvtiplnym vymyslem tak prave o tyto data prijdes. Coz je vlastne jedina vyhoda syptomaticke diagnostiky jakou poziva FORD, MAZDA, LR a JAGUAR
Diagnostika, chipovani, OPRAVY A SERVIS LR
774290683 MORAVA, OSTRAVA, FM
http://www.car-prestiz.cz

Odpovědět