Jestli je Jihlava letní, nebo zimní je asi celkem fuk, páč je tam tak nějak pořád stejná kosaHST píše:Zdar, jedu.
Asi uz v patek neb je treba provetrat webasto (teda je to zimni Jihlava, takze bude tak 15+ hadam)

Moderátor: Miky_CZ
Jestli je Jihlava letní, nebo zimní je asi celkem fuk, páč je tam tak nějak pořád stejná kosaHST píše:Zdar, jedu.
Asi uz v patek neb je treba provetrat webasto (teda je to zimni Jihlava, takze bude tak 15+ hadam)
Franta D1 píše:Jestli je Jihlava letní, nebo zimní je asi celkem fuk, páč je tam tak nějak pořád stejná kosaHST píše:Zdar, jedu.
Asi uz v patek neb je treba provetrat webasto (teda je to zimni Jihlava, takze bude tak 15+ hadam)![]()
Tak ted to ctuHanys_a_Kaca píše: No mě by zajímalo jestli ti k nim nechyběj náhodou matky? já nějak psal že bych dal matky k nim, ale pak jsem na to zapomněl a furt se mi převaluje něco těžkýho v kufru, ale rád si je nechám, jestli je nechceš.
Taky jedeme v pátek a jestli bereš i manželku se vaším novým žluťákem, tak se budeme hezky doplňovat, protože se mnou jede kámoš se svým rubiconem. HonzaThe Siki píše:F pátek bych asi vyjel taky.......
Pohrávám si s touto myšlenkou, ale jelikož jsem úplný nováček/začátečník, tak mám trochu strachLion píše:Čautejede někdo v pátek z Brna? My pojedeme asi ve dvou autech, jeden range a druhá suzina
čas se ještě přesně neví...
Urcite prijed - teda pokud ti nevadi zimahrochado píše:Pohrávám si s touto myšlenkou, ale jelikož jsem úplný nováček/začátečník, tak mám trochu strachLion píše:Čautejede někdo v pátek z Brna? My pojedeme asi ve dvou autech, jeden range a druhá suzina
čas se ještě přesně neví...
Že jsem proti vám s tím svým vozem takové děcko s hračkouThe Siki píše:Z čeho??
Hanys_a_Kaca píše:Děcka s hračkou jsou tam všici, to na velikosti vozu nezáleží.
kupec18 píše:Kurnik ja už to vzdal protože D1 mi parkuje v Ostravě ja ted bývam v Brně a nechce se mi jezdit tam a zpět.
Ale jak to tady čtu tak to asi probnu alespon s osobačkem.
Takže neboj Free určitě nebude nejméně terení auto.