asi před měsícem mě moje D3 poslala do nouzáku. Rozsvítilo se mi všechno možný na přístrojovce a k tomu vyběhly hlášky jako TRANSMISSION FAULT STOP SAFELY, HDC FAULT SYSTEM NOT AVAILABLE a SYSTEM FAULT SPECIAL PROGRAMS NOT AVAILABLE.
Jelikož se mi to stalo za poslední 2 roky již poněkolikáté, tak jsem jako vždy připojil diagnostiku od Bearmach - Hawkey a smazal chyby

Bohužel po opětovném nastartování se chyby opět objevily a auto bylo pořád v nouzáku

Tak jsem vyrazil do mého oblíbeného servisu British Motors na Palmovku na Praze 8, aby se mi na to koukli odborníci.
Bohužel jsem zjistil, že firma provozující tento servis je už úplně jiná a jmenuje se AZ servis Soldát. Nicméně dále servisují LR. Jak dobře, zatím nevím. Nicméně napojili auto na diagnostiku a vylezlo jim toto:
RDCM - Rear differential control module:
U0300-55 Internal control module software compatibility
U0122-87 Lost communication with vehicle dynamics control module
P186D-00 Clutch actuator is stuck
P080A-00 Clutch position is not learnt
P0806-00 Clutch position sensor - circuit range/performance
VDM - Vehicle dynamics control module
U1A4A-68 Invalid data received from differential control module – rear
Výsledek je prý takový, že je nutné vyměnit motor uzávěrky zadního diferenciálu, který u nich stojí mezi 20 až 25 tis korunami

Koukal jsem u všech možných dodavatelů v Anglii, Německu a Francii a bohužel jsem zjistil, že původní motor s označením LR011036, namontovaný na mé diskošce z roku 2005 a stál okolo 8 až 10 tis, se již nevyrábí. Byl nahrazen novým typem LR032711. Ten je bohužel opravdu asi 2x dražší

A teď otázka na všechny zainteresované. Nemá někdo možnost sehnat tento repasovaný motor a dokázal by mi to někdo vyměnit?
Případně sehnat tu dražší variantu za nějakou slušnou cenu?
Na kolik asi může vyjít taková výměna, myslím kolik asi mám počítat za práci?
Díky za každou radu a připomínku.