Moderátor: Miky_CZ
No a jak to dopadlo?Hanys_a_Kaca píše:Čeká mne ještě jeden den studia, resp. jeden den, kdy budu před zákonem studentem, ano bude to státnice, resp. obhajoba práce. Už se po těch 26 letech chození do školy docela těšim, až to bude za mnou...
Ale to ti snad mohli říct hned na začátku, ne???Hanys_a_Kaca píše:no eště to neproběhlo, ale jednou to snad proběhne. Ono kupodivu dokud neodevzdám tu práci, tak se nesejde komise....
Jakou práci? Myslím téma.Hanys_a_Kaca píše:no eště to neproběhlo, ale jednou to snad proběhne. Ono kupodivu dokud neodevzdám tu práci, tak se nesejde komise....
Ta poslední věta se Ti vyloženě povedla.Hanys_a_Kaca píše:Je to u nas i jinde ve světě (a právem) jeden obor "mechanika tekutin a termodynamika" ono málo kde dochází k přenosům tepla bez toho, aby u toho něco proudilo (voda, vzduch), všechno chlazení a topení a přeměny energie jsou vázané na tok nějakého média, takže ano: dělám tekutiny a (i) termo.
Ostatně, motor taky upečeš nejspíš tím, že přestane jít buď vodní pumpa, olejová pumpa, nebo větrák (vzduchová pumpa).... takže mechanika tekutin srazí vaz termodynamice.
Já bych s tím tak úplně nesouhlasil... Hanys totiž ve svém teoretickém vědění vůbec netuší co všechno ne/umím udělat v rámci studijního šťourání se s autem (resp. Land Roverem) v praxi...Lilek píše:Ta poslední věta se Ti vyloženě povedla.Hanys_a_Kaca píše:Je to u nas i jinde ve světě (a právem) jeden obor "mechanika tekutin a termodynamika" ono málo kde dochází k přenosům tepla bez toho, aby u toho něco proudilo (voda, vzduch), všechno chlazení a topení a přeměny energie jsou vázané na tok nějakého média, takže ano: dělám tekutiny a (i) termo.
Ostatně, motor taky upečeš nejspíš tím, že přestane jít buď vodní pumpa, olejová pumpa, nebo větrák (vzduchová pumpa).... takže mechanika tekutin srazí vaz termodynamice.
jáj, tak to gratuluji, PÁN doktóórHanys_a_Kaca píše:Tak chlapi já to v tomdle vlákně dneškem balim jako stálý člen a bude sem docházet už jen jako host. Po přibližně 27 letech docházky do různých škol jsem formálně ukončil své vzdělání. Do školy kupodivu budu docházet i nadále a vzdělávat se snad také nepřestanu, ale "studente" už mi říkat přestanou.
Můžete mi říkat pane doktore, Low má výjimku, ten mi i nadále může říkat typíčo.
Gratuluju, kež bych se toho také dočkalHanys_a_Kaca píše:Tak chlapi já to v tomdle vlákně dneškem balim jako stálý člen a bude sem docházet už jen jako host. Po přibližně 27 letech docházky do různých škol jsem formálně ukončil své vzdělání. Do školy kupodivu budu docházet i nadále a vzdělávat se snad také nepřestanu, ale "studente" už mi říkat přestanou.
Můžete mi říkat pane doktore, Low má výjimku, ten mi i nadále může říkat typíčo.