Já jsem koupil D2 po FL a uzávěru má,ale nebyla vyvedená.stiinek píše:D2 po faceliftu mají uzávěru buď zapojenenou, nebo vůbec, takže tam asi nebude...
Pokud to někdo nepředělával...
Jinak pěkný auto, kdyby bylo v manuálu, tak bych se asi přijel podívat.
Prodáno, prosím smazat
Moderátor: stan
- peppino
- tel.: 606486252
- auto: LR DII Td5
Re: Prodám LR Discovery 2 Td5, FL, automat
Pokud něco funguje,nebojte se použít kurvítko!
- jancho
- tel.: 777714532
- auto: ex Disco II TD5
Koukám, co člověk, to názor
Každopádně o pár příspěvků výše je rozřešení toho roku výroby: je to modelový rok 2003 vyrobený v roce 2002, jak to dle Davy nesedělo. Ale co vím, tak FL byl od roku 2002, takže dle mého názoru by to sedělo i kdyby šlo o modelový rok 2002. Jak už jsem ale psal, nejsem odborník, takže se rád nechám poučit.
Já mám Dll 2003 po FL automat a uzávěrku nemám vůbec.
Jinak s autem jsem měl možnost kousek jet a je v naprosto super stavu, myslím, že nový majitel litovat rozhodně nebude
Jinak s autem jsem měl možnost kousek jet a je v naprosto super stavu, myslím, že nový majitel litovat rozhodně nebude
- jancho
Díky za pochvalu a pozitivní příspěvekTomša píše:Já mám Dll 2003 po FL automat a uzávěrku nemám vůbec.
- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62
Tiez mam rok vyroby 2002 uz neviem ktory mesiac ale jeden z prvych po facelifte....dolezity znak je predsa cislo Vin- kodu....musi byt predsa 3A....., a uzaveru tiez vobec nemam. Inak je to krasavec, preda sa urcite 
Ex- D2 4.0 V8 - LPG
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
- jancho
K měchům - jak jsem jsem již výše vysvětlil, původně auto mělo měchy a bylo předělané na pružiny (řekl bych celkem častý jev). Já už auto koupil na obyčejných pružinách a v rámci liftu jsem tam nechal dát žluté britpart.
A ani nevím (jakože toho hodně nevím), jestli D2 vyjížděly z fabriky jen na měchách nebo byla i možnost na pružinách.
A ani nevím (jakože toho hodně nevím), jestli D2 vyjížděly z fabriky jen na měchách nebo byla i možnost na pružinách.
Honzo, byla možnost i na pružinách. Zpravidla sedmimístné DII byly pouze na měchách a u pětimístných jsou možné obě varianty. Moje DII je na pružinách už z výroby, měchy nikdy neměla (teda teď má, ale jen přídavné v pružinách). Moje druhá bývalá civilní DII měchy měla a byla pětimístná. U DII se dokonce liší i možné nejvyšší zatížení vozu, kdy DII s měchy mají to zatížení o něco vyšší (tuším cca 100 kg) než DII s originál pružinami...ale to není nijak podstatnéjancho píše:
Tak v tomto má Dava pravdu - na předních sedácích jsou boční pruhy z koženky a prostředek je z kůže. Zadní sedáky jsou celé z kůže. Omlouvám se za mystifikaci, měl jsem napsat kombinace kůže/koženka![]()
A k měchům - jak jsem jsem již výše vysvětlil, původně auto mělo měchy a bylo předělané na pružiny (řekl bych celkem častý jev). Já už auto koupil na obyčejných pružinách a v rámci liftu jsem tam nechal dát žluté britpart.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- jancho
Benjo, děkuji za vysvětlení. Ty jsi hotová disco encyklopedieBenjamin píše:Honzo, byla možnost i na pružinách. Zpravidla sedmimístné DII byly pouze na měchách a u pětimístných jsou možné obě varianty. Moje DII je na pružinách už z výroby, měchy nikdy neměla (teda teď má, ale jen přídavné v pružinách). Moje druhá bývalá civilní DII měchy měla a byla pětimístná. U DII se dokonce liší i možné nejvyšší zatížení vozu, kdy DII s měchy mají to zatížení o něco vyšší (tuším cca 100 kg) než DII s originál pružinami...ale to není nijak podstatnéjancho píše:
Tak v tomto má Dava pravdu - na předních sedácích jsou boční pruhy z koženky a prostředek je z kůže. Zadní sedáky jsou celé z kůže. Omlouvám se za mystifikaci, měl jsem napsat kombinace kůže/koženka![]()
A k měchům - jak jsem jsem již výše vysvětlil, původně auto mělo měchy a bylo předělané na pružiny (řekl bych celkem častý jev). Já už auto koupil na obyčejných pružinách a v rámci liftu jsem tam nechal dát žluté britpart.
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
ja mam pred A 4 (...844A...) je to rok 2004 a modelovy rok 2003-2004 a uzavierku mam origo aj vyvedenu do kabiny. je to ale special vehicles
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Auto je pěkný, nebudu jej určitě kupovat, ale doplním několik postřehů:
Boky kožených sedadel jsem z koženky tak to prostě je mám to také a trhlé je mám stejně je to od toho jak se nasedá a láme se o plast krytu pojezdu.
Doplním rozklíčování VIN kódu a modelového roku kolem kterého se strhla diskuze:
VIN: SALLTGM843A775777
Dle něj se jedná opravdu o modelový rok 2003 který se vyráběl
od 29 April 2002 do 16 July 2003
VIN: SALLTGMxx3A771268 to SALLTGMxx3A828645
Dle pořadového čísla je to jeden s prvních face liftových kusů DII.
Boky kožených sedadel jsem z koženky tak to prostě je mám to také a trhlé je mám stejně je to od toho jak se nasedá a láme se o plast krytu pojezdu.
Doplním rozklíčování VIN kódu a modelového roku kolem kterého se strhla diskuze:
VIN: SALLTGM843A775777
Dle něj se jedná opravdu o modelový rok 2003 který se vyráběl
od 29 April 2002 do 16 July 2003
VIN: SALLTGMxx3A771268 to SALLTGMxx3A828645
Dle pořadového čísla je to jeden s prvních face liftových kusů DII.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Krásna!!! K tomu automatu - jednoznačně lepší než manuál. Krom Defika máme v rodině i Wrangler a v terénu naprosto jiná dimenze je to mnohem lepší,rychlejší reakce např v prudkém výjezdu nemusí řešit podrazovani automat vše vyřeší okamžitě......nedam na automat dopustit. No a ve městě toe jasná výhoda......škoda že Def nema!!
Přejí dobrý prodej a uzted trochu závidim novemu majiteli
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Ak nikto nebude proti, ja by som tie úplné OT vyhodil. Sú tu relevantné odpovede na pochybnosti a to násilné pitvanie spadá do cenovky offroadfóra
OK, tak som to trochen prečistil aj keď by som to kvoli citáciám ešte preriedil, ale už to nechám tak
OK, tak som to trochen prečistil aj keď by som to kvoli citáciám ešte preriedil, ale už to nechám tak
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- jancho
OK, já jsem pro. Diky, AconeAcon píše:Ak nikto nebude proti, ja by som tie úplné OT vyhodil. Sú tu relevantné odpovede na pochybnosti a to násilné pitvanie spadá do cenovky offroadfóra
- jancho
The Siki píše:Krásna!!! K tomu automatu - jednoznačně lepší než manuál. Krom Defika máme v rodině i Wrangler a v terénu naprosto jiná dimenze je to mnohem lepší,rychlejší reakce např v prudkém výjezdu nemusí řešit podrazovani automat vše vyřeší okamžitě......nedam na automat dopustit. No a ve městě toe jasná výhoda......škoda že Def nema!!
Siki, diky za pochvalu.Jinak myslím, že každému vyhovuje něco jiného, každý má svůj názor. Já měl dost manuálů, toto je můj druhý automat a chci už jen jedině automaty.
-
tanak
- tel.: +421905214172
- auto: Discovery II, 2.5 TD
jancho aká je cena auta v prepočte na euro? kolko chceš v eurach????
LR 300 tdi ,98
VOLVO V 70 XC
VOLVO V 70 XC
- jancho
7031 euro, ale jeliko eura nevyužiju a stejně bych šel měnit na Kč, tak to preferuji v Kč. Ale vše je o dohodě.tanak píše: jancho aká je cena auta v prepočte na euro? kolko chceš v eurach????
Pěkné, jako na JeepforuAcon píše:Ak nikto nebude proti, ja by som tie úplné OT vyhodil. Sú tu relevantné odpovede na pochybnosti a to násilné pitvanie spadá do cenovky offroadfóra
Prosím taky o odstranění mýho profilu, nemůžu najít jak na to v uživatelském panelu.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
neviem prečo dramatizuješ. Dohodli sme sa, že si odpustíme OT v inzerátech. Verejne som sa tu spýtal či to tu mám premazať a inzerent to schválil. Takto sa to robí na jeep fóre? Myslím, že tu sa zasahuje do debát úplne minimálne. Alebo si myslíš, že prečistenie inzerátu od zbytočností sa rovná diktatúre na jeep fóre? Mrzí ma ak to takto vnímáš.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.