STK 2016
Moderátor: Acon
Re: STK 2016
Chlapi mužu si ten readiness nechat vyjet na vag-comu. Vlastně jediné kde mi ti muže udělat problem je superb 2003 1.9tdi 96kw, že bych na to koukl preventivně.
- Tomy H.
- tel.: +421904496524
- auto: Discovery 2 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Bohužiaľ, po novom bude systém automaticky hneď po uplynutí platnosti STK/EK posielať pokuty formou objektívnej zodpovednosti. Tento týždeň som to niekde čítal...Balú píše:tu by som bol trochu opatrnejsi ,u nas to ma ta banda premakane,tym ze uz nejaky cas sleduju kazdy pekáč co po SR jazdi maju hajzli prehlad a ked ti prepadne STK tak o tom vedia a uz neviem kolko casu je minimum,ale ked sa tam neunuvas dostavit a dat si auto skontrolovat,tak ti pride pozdrav aj z 500 eurovym vyhernym kuponomHanys_a_Kaca píše:Ty máš dva roky náskok, já už jsem pul roku pozadu...,skratka ta donutia ist na STK,alebo dat si vyradit auto z evidencie...
a kedze je zname, ze nasi curaci odpisuju od vasich ,a vasi od nasich, v snahe ojebat a zodrat z ludi nejake dukaty,tak to mozete cakat aj u vas
EDIT:
toto bolo zverejnené dnes
http://auto.sme.sk/c/8114920/auta-bez-p ... ml?ref=trz
Naposledy upravil(a) Tomy H. dne 08 led 2016 14:05, celkem upraveno 1 x.
Tomy
Discovery 2 Td5 2002
Discovery 2 Td5 2002
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mám za sebou:
Sice software pánovi na emisích napsal, že Classic by měl mít OBD zásuvku (no tak určitě) ale po vysvětlení, že fakt ne, se šlo dál po staru.
Pak na STK se teda fotilo...VIN na rámu, VIN na štítku, tachec na mobil a pravozadní a levopřední pohled z nějakých zabezpečovacích kamer. Ostatní zas po staru, takže nějaký velký opruz jsem z toho nevydedukoval, ale OK, mé auto je taky sériové.
Sice software pánovi na emisích napsal, že Classic by měl mít OBD zásuvku (no tak určitě) ale po vysvětlení, že fakt ne, se šlo dál po staru.
Pak na STK se teda fotilo...VIN na rámu, VIN na štítku, tachec na mobil a pravozadní a levopřední pohled z nějakých zabezpečovacích kamer. Ostatní zas po staru, takže nějaký velký opruz jsem z toho nevydedukoval, ale OK, mé auto je taky sériové.
Plíživé omezování osobní svobody ze strany státu, dojení občanů, lobing různých firem a úplatky politikům... a lidi si to nechají libít zdá se do nekonečna...VencaZE píše:Můj názor je ten, že kdo tohle na nás vymyslel, je normální fašista.
Country boy...
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
velká pravdaRover píše:Plíživé omezování osobní svobody ze strany státu, dojení občanů, lobing různých firem a úplatky politikům... a lidi si to nechají libít zdá se do nekonečna...

bohužel je mi z toho smutno

Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem stihl probrat s technikem z STK, tak databáze bude zpřístupněná při dalším přihlášení konkrétního vozidla na STK, takže zas za dva roky, jindy on do toho přístup nemá a policie samozřejmě na vyžádání (Podezření z trestného činu stáčení tachometru atd)
Je to to plíživé, ale těch pár fotek určitě není nejhorších, to bychom měli začít u všech kamer ve veřejných prostorách...Ostatně jsem přihlašoval vozidlo z Rakouska, které mělo nalepenou fotku v techničáku už v roce 2004 a veteráni je mají taky v průkazech.
Je to to plíživé, ale těch pár fotek určitě není nejhorších, to bychom měli začít u všech kamer ve veřejných prostorách...Ostatně jsem přihlašoval vozidlo z Rakouska, které mělo nalepenou fotku v techničáku už v roce 2004 a veteráni je mají taky v průkazech.
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědavej jak se to bude praktikovat až začnou mít na stk problémy auta různých potentátů..Rover píše:Plíživé omezování osobní svobody ze strany státu, dojení občanů, lobing různých firem a úplatky politikům... a lidi si to nechají libít zdá se do nekonečna...VencaZE píše:Můj názor je ten, že kdo tohle na nás vymyslel, je normální fašista.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Mirko: Ty fotky problém jsou, stačí aby jsi si namontoval nějaký doplněk a hned to bude jasný. Například mě na Defu chybějí práhy. Až je tam namontim tak to bude vypadat jinak než na fotce. Nebo šnorchl třeba.. Nebo mám vozík a k němu různě velký kola podle toho za jakým autem se zrovna tahá. Taky možnej zdroj problému. Atd, atd..
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
bohuzial, sme opice v klietke a budeme posluchat panstvo aby sme im neprerastli cez rozum. obcianske nepokoje sa u nas nenosia, tak maju istotu ze im to bude fungovat.
ale stale som nepochopil co ako chcu zistovat tym napojovanim na OBD ?
ale stale som nepochopil co ako chcu zistovat tym napojovanim na OBD ?
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Taky tomu vůbec nerozumím, naštěstí moje druhé nejnovější auto je Def 300Tdi, který žádnou zásuvku nemá, takže uvidíme co nárazník, zahrádka, prahy... No ale pak mám 2002 Rover 75 2.0 tdi (BMW motor) a ten tam nějakou zásuvku má, ale netuším jak moc z toho mám mít strach... nějaké ty kódy nekódy atd. vím o tom naprosté kulové.
Ještě že má člověk aspoň ty veterány kde to snad je všechno postaru.
Dobře nás ale vycukali co? Do toho ještě navíc nově pravidelné měsíční hlášení pro berňák, elektronická evidence tržeb, omezení držení legálních zbraní pro sebeobranu, stáda agresivních čmoudů po celém Německu, atd. atd. Necháme si to líbit? Budeme pořád dokola volit ty kteří chtějí dělat slušným lidem ze života peklo?
Ještě že má člověk aspoň ty veterány kde to snad je všechno postaru.
Dobře nás ale vycukali co? Do toho ještě navíc nově pravidelné měsíční hlášení pro berňák, elektronická evidence tržeb, omezení držení legálních zbraní pro sebeobranu, stáda agresivních čmoudů po celém Německu, atd. atd. Necháme si to líbit? Budeme pořád dokola volit ty kteří chtějí dělat slušným lidem ze života peklo?
Country boy...
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Rover: jses si jistej, ze v 300tdi nemas zasuvku???? podivej se poradne pod cuby box zepredu vlevo. tedy alepson ja ji tam mel
300tdi/1998

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
Tiez to nechapem. Naco OBD?? To nestaci strcit hadicu do vyfuku a poriadne zmerat vsetko co z toho ide??hifi píše:ale stale som nepochopil co ako chcu zistovat tym napojovanim na OBD ?
To ako cez OBD zmeraju kolko to produkuje NOx, HC+NOx, CO, PM?? Toto su predsa emisie ktorych mnozstvo je limitovane EUROx standartom pre auta.
A mozno to cele iba zle chapem - o meranie skutocnych emisii vobec nejde a ide iba o dalsiu buzeraciu a pokutovanie naroda.
if it ain't broke, don't fix it
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Ta diskuze ohledně fotek je tady hlavně kvůli nelegálním úpravám a podle mě nezapsaný DoDo pevnosťák nebo lanka na větve na městském okruhu nemají do držení ilegální zbraně daleko - navíc ty vozy takto nejsou v krajním případě pojištěné. Takže s tím "slušným člověkem" jsem za sebe v tomhle opatrný.
A když už píšeš o veteránech, tak právě u veteránu ty fotky v techničáku jsou přesně z toho stejného důvodu, aby si majitel nemohl upravit veterána jak je libo a dohadovat se na místě, že LED osvětlení je dobové, nebo já nevím co...
A když už píšeš o veteránech, tak právě u veteránu ty fotky v techničáku jsou přesně z toho stejného důvodu, aby si majitel nemohl upravit veterána jak je libo a dohadovat se na místě, že LED osvětlení je dobové, nebo já nevím co...
- radekd
- tel.: 608337230
- auto: DII 2x 01 04, D4
no mě už s toho není smutno, aleNOTIX píše:velká pravdaRover píše:Plíživé omezování osobní svobody ze strany státu, dojení občanů, lobing různých firem a úplatky politikům... a lidi si to nechají libít zdá se do nekonečna...![]()
bohužel je mi z toho smutno

Ubytování v Krkonoších www.chatasohajka.cz, www.chataboubelka.cz
pevnostní nárazník ve městě je zbraň? V čem prosím tě?Mirko píše:Ta diskuze ohledně fotek je tady hlavně kvůli nelegálním úpravám a podle mě nezapsaný DoDo pevnosťák nebo lanka na větve na městském okruhu nemají do držení ilegální zbraně daleko - navíc ty vozy takto nejsou v krajním případě pojištěné. Takže s tím "slušným člověkem" jsem za sebe v tomhle opatrný.

Díky Low za faktickou připomínku, trochu jsem znejistěl, ale nic jsem tam nikde nenašel a hlavně nevím když by to tam bylo tak kam by to vedlo když tam není ani airbag, imob atd. Tak snad tam nějakou zásuvku neobjeví nějaký pozorný technik na STK v 12/2016 kdy mám jítlow píše:Rover: jses si jistej, ze v 300tdi nemas zasuvku???? podivej se poradne pod cuby box zepredu vlevo. tedy alepson ja ji tam mel300tdi/1998

Country boy...
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
cez OBD zistis skoro vsetky dolezite parametre motora a emisneho systemu. ked auto napojis pri merani, tak si mozes skontrolovat ci meras naozaj to auto, ktore chces merat;-)petmic píše:Tiez to nechapem. Naco OBD?? To nestaci strcit hadicu do vyfuku a poriadne zmerat vsetko co z toho ide??
To ako cez OBD zmeraju kolko to produkuje NOx, HC+NOx, CO, PM?? Toto su predsa emisie ktorych mnozstvo je limitovane EUROx standartom pre auta.
A mozno to cele iba zle chapem - o meranie skutocnych emisii vobec nejde a ide iba o dalsiu buzeraciu a pokutovanie naroda.
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Rover: v moji 300tdi to vedlo k egr ventilu prej.
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
Ona tam asi vždy být nemusí páč v jednom jí mám a ve druhém neRover píše:Díky Low za faktickou připomínku, trochu jsem znejistěl, ale nic jsem tam nikde nenašel a hlavně nevím když by to tam bylo tak kam by to vedlo když tam není ani airbag, imob atd. Tak snad tam nějakou zásuvku neobjeví nějaký pozorný technik na STK v 12/2016 kdy mám jítlow píše:Rover: jses si jistej, ze v 300tdi nemas zasuvku???? podivej se poradne pod cuby box zepredu vlevo. tedy alepson ja ji tam mel300tdi/1998
-
- auto: RR L322 TD6
Až budou fotit mů tachometr,tak to jsem zvědavej co z toho rozsypanýho displeje přečtou...