Cauky,
velkej predni rozvodak vymenenej ...
A) ... ale ten zadni, i pres rozebrani vsech krytu se tam proste nejde dostat, to se fakt musi kvuli tomu zadnimu sundavat prevodovka nebo vyndat motor? Prosim neumite to nekdo bez toho a kdyztak jak?
B) nemate nekdo solidni vrtulil na saharu? kdyz uz je to rozebrany, ze by se vymenila, mam ji nakou nalamanou. Diky.
Disco III 2.7 tdi Pakarna se zadnim rozvodakem na palivove cerpadlo a dotaz na vrtuli sahary
Moderátor: Miky_CZ
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
Re: Disco III 2.7 tdi Pakarna se zadnim rozvodakem na palivove cerpadlo a dotaz na vrtuli sahary
[quote="Ominub"]Cauky,
A) ... ale ten zadni, i pres rozebrani vsech krytu se tam proste nejde dostat, to se fakt musi kvuli tomu zadnimu sundavat prevodovka nebo vyndat motor? Prosim neumite to nekdo bez toho a kdyztak jak?
proto se to dělá v servisu páč je to pakárna rozhodně se nic sundávat nemusí
, a šikovnejch tady z fóra je několik a mimo taky
proto se to dělá v servisu páč je to pakárna rozhodně se nic sundávat nemusí
, a šikovnejch tady z fóra je několik a mimo taky
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: Disco III 2.7 tdi Pakarna se zadnim rozvodakem na palivove cerpadlo a dotaz na vrtuli sahary
Zadní rozvoďák jsme před týdnem spolu s velkým předním měnili na D3 a mechanik ten zadní přehodil komplet asi za 10 minut. Něco děláš špatně. Já osobně jsem to dělal asi před dvěma lety a šlo to taky v pohodě. Na motoru, baz jakéhokoliv sundávání boudy či převodovky ven.
Ps. Jsme strašně spěchali, protože mě Eliot strašně uháněl, abych mu vrátil ten jeho zápůjčkový aretovací kufírek.

Ps. Jsme strašně spěchali, protože mě Eliot strašně uháněl, abych mu vrátil ten jeho zápůjčkový aretovací kufírek.

Naposledy upravil(a) cyril dne 20 led 2016 17:46, celkem upraveno 1 x.
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Diky, bylo to bez sance ... kdo to umi, tak smekam, my to nechali, az budeme delat spojku, tak se ten zadni mrzak udela pri vyndane prevodovce.
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
jde co celkem pekne, staci udelat trosku mista a potom si trosku polezis na motoru a mas to hotove. 

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
A olejové čerpadlo jsi kontroloval, jestli máš nové provedení?
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com