Jak dostat ženskou za volant
Moderátor: Miky_CZ
Jak dostat ženskou za volant
Zdravim lidi. Pořád nemůžu dostat mou drahou polovičku za volant. Máte někdo stejný problém? Slečna je z Prahy, kde nemá potřebu řídit a když vyrazíme někam mimo, tak se bojí, že to nezná a spousty výmluv okolo. Na poli do Disco nevleze. Jen před rokem náhodou do břichoplaza po kotárech a teď dlouho nic. Jak se to povedlo Vám?
PS: Doufám, že po nadcházející sérii rad nebude následovat téma "Jak dostat ženskou z poza volantu, neb bych si chtěl taky občas zařídit"
PS: Doufám, že po nadcházející sérii rad nebude následovat téma "Jak dostat ženskou z poza volantu, neb bych si chtěl taky občas zařídit"
Lilek, zvaný brambora.
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak dostat ženskou za volant
To je docela jednoduché...
kup něco s otevírací střechou
Aston Martin
Porsche
Ferrari
a podobně
a začne jezdit sama a ještě u toho ušetříš za alkohol (někdo za tím volantem být střízlivý musí)...
kup něco s otevírací střechou
Aston Martin
Porsche
Ferrari
a podobně
a začne jezdit sama a ještě u toho ušetříš za alkohol (někdo za tím volantem být střízlivý musí)...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Mladej a svobodnej kytarista, já myslel, že dycky dostaneš ženskou kam chceš.
Co varianta, že bys řídil jak prase, že by to nemohla vydržet a vyhodila tě od toho.
Jinak určitě držet řidičskou kondici. V asiji, jsme se s Káčou za volantem střidali, ikdyž mne to bavilo a jí se do toho nechtělo, odjela toho možná 10-20% ale pravidelně jezdila, když jsem v kathmandu ležel v nemocnici a ona litala s defem sama po městě, neměl jsem obavy, ale nebyla to situace na to, aby "začínala".
Co varianta, že bys řídil jak prase, že by to nemohla vydržet a vyhodila tě od toho.
Jinak určitě držet řidičskou kondici. V asiji, jsme se s Káčou za volantem střidali, ikdyž mne to bavilo a jí se do toho nechtělo, odjela toho možná 10-20% ale pravidelně jezdila, když jsem v kathmandu ležel v nemocnici a ona litala s defem sama po městě, neměl jsem obavy, ale nebyla to situace na to, aby "začínala".
Jak píše Hans zahrál bych na notu. Co když se nám něco stane, já nebudu moct řídit. Budeš mě muset dopravit někam do nemocnice, nebo děti atd.
Řídit jako prase nepomáhá. To už mám vyzkoušený. Částečně si zvykla i když občas křičí, že už to přehánim. S nemocniční notou jsem to taky zkoušel a děti nejsou.
Lilek, zvaný brambora.
Člověče tak to nevím jestli bys měl řešít jak ji dostat za volant nebo to že by tě nechala někde pojít uprostřed polí.Lilek píše:Řídit jako prase nepomáhá. To už mám vyzkoušený. Částečně si zvykla i když občas křičí, že už to přehánim. S nemocniční notou jsem to taky zkoušel a děti nejsou.

Pak ještě argument, taky bych si chtěl někde vypít když jsme autem...
Navíc děti sice nejsou ale třeba budou a zas se učit řídit s děckem na zadních asi není ideální.

- Přílohy
-
- IMG_26895511676504.jpeg (24.39 KiB) Zobrazeno 3673 x
Hm... Když ona na ní forma nátlaku moc nefunguje. To chce něco sofistikovanějšího. Asi tam dam na poli redukci, jedničku a vyskočim z auta 

Lilek, zvaný brambora.
- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
Lilek píše:Hm... Když ona na ní forma nátlaku moc nefunguje. To chce něco sofistikovanějšího. Asi tam dam na poli redukci, jedničku a vyskočim z auta
Tak jsem to udělal já! Ted jezdim A2kou.....Tak bacha.
To: Kawa12
Jako že ujela někam pryč a už jsi jí nenašel, nebo že už nechce z LR vylézt?
Jako že ujela někam pryč a už jsi jí nenašel, nebo že už nechce z LR vylézt?
Lilek, zvaný brambora.
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
A co jinou ženskou
?

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
na tej prvej vete som sa poriadne nasmial a hned mi to pripomenulo moj oblubeny obrazokHanys_a_Kaca píše:Mladej a svobodnej kytarista, já myslel, že dycky dostaneš ženskou kam chceš.

kazdopadne gitara a auto sa nepoziciava to vie kazdy gitarista

inak jedine co ma napada ako skutocny dovod preco by som zensku pustal za volant je ze by som ja pil a ona jazdila

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Zcela vážně a nevtipně to u nás vyřešil automat ve starých autech (napřed Citroen, pak Range Classic) - Leona měla víc času se soustředit na jízdu a neměla strach to někde obouchat, což taky několik dopravních značek a pár plastu odneslo. Po chvílce se jí to začalo líbit, pak začala dělat obchoďáka, dneska umí řídit asi cokoliv na čtyřech kolech a bude u toho svačit a telefonovat. A ne, nebojím se s ní.
Někde v Toskánsku:

Někde u Marseille:

Někde v Polsku:

a ještě někde v Polsku:

Někde v Toskánsku:

Někde u Marseille:

Někde v Polsku:

a ještě někde v Polsku:

- JakubDolezal
- tel.: 702091816
- auto: Discovery 2
Já mám někdy problém tu moji milovanou od volantu dostat. Od doby, co si udělala řidičák, jezdí pořád a pořád a pořád... s tím, co ji zrovna přijde pod ruku. Starého Defa milovala a museli jsme se hádat, kdo bude řídit. Její nadšení chvíli pozastavila dopravní nehoda, kterou způsobila Defíkem (totálka - to druhé auto), ale už zase dobrý.
LR Discovery 2 TD5
ex Defender 110HT 300TDi
ex Defender 110SW TD5
ex Defender 110HT 200TDi
ex Freelander I 1.8i
"... bez legií by nebylo Československa!"
TGM
ex Defender 110HT 300TDi
ex Defender 110SW TD5
ex Defender 110HT 200TDi
ex Freelander I 1.8i
"... bez legií by nebylo Československa!"
TGM
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Problém? Dar božíLilek píše:Zdravim lidi. Pořád nemůžu dostat mou drahou polovičku za volant. Máte někdo stejný problém? ..."

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Pridavam sa, aj u nas to do znacnej miery vyriesil automat ... Nechce sice jazdit na nicom co automat nema (mame 2 auta s automatom), ale to mi nevadi ... Defender chcem soferovat JA.Mirko píše:Zcela vážně a nevtipně to u nás vyřešil automat ve starých autech (napřed Citroen, pak Range Classic) - Leona měla víc času se soustředit na jízdu a neměla strach to někde obouchat, což taky několik dopravních značek a pár plastu odneslo. Po chvílce se jí to začalo líbit, pak začala dělat obchoďáka, dneska umí řídit asi cokoliv na čtyřech kolech a bude u toho svačit a telefonovat. A ne, nebojím se s ní.
Někde v Toskánsku:
Někde u Marseille:
Někde v Polsku:
a ještě někde v Polsku:
---------------------------------
LR Defender 110
BMW X5
LR Defender 110
BMW X5