Prestice 2008
Moderátor: Miky_CZ
-
Lád'a P
re
Nazdar všichni.Luboši asi máš pravdu.David má v současné době registrováno asi kolem osmdesáti aut.A možná že nás bude opradu stovka.Což je oproti minulému roku nárůst o sto procent.Takže to asi budeme muset trochu rozšířit.Nebo zkrátka znáš to : Kdo dřív příde....
Pro jistotu jsem tam od pátku.Zaparkuji svojí Barču a až do neděle s ní nehnu
Jinak se Petro nemusíš vůbec bát.Dámská společnost je zajištěna.Jistě zase přijedou holky od Budějic a jenom se mnou tam budou asi čtyři 
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Bude o jednoho méně.
Můj sedmiletý syn má v sobotu první fotbalový turnaj jako brankář. Uvidím jak dopadnou, když tak bych přijel později.Moc mě to mrzí a omlouvám se za slíbený příjezd.

Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Luboš M. píše:Kluci není někdo od České Lípy a nebo Liberce?Nebo ještě lépe od Cvikova? Potřeboval by něco dovézt a nechci to posílat poštou (mobilní chlazení na pivocca 30x30x50cm). Nebyl by někdo od té dobroty? Dovoz do místa bydliště zajistím a platím flašku za ochotu. Díky Luboš
Luboši Stavros je s Fojtovic cca 33km od Cvikova.Asi ?
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Aha?! Tak mu v Pondělí zavolám. Díky Rudo.RudaK píše:Luboš M. píše:Kluci není někdo od České Lípy a nebo Liberce?Nebo ještě lépe od Cvikova? Potřeboval by něco dovézt a nechci to posílat poštou (mobilní chlazení na pivocca 30x30x50cm). Nebyl by někdo od té dobroty? Dovoz do místa bydliště zajistím a platím flašku za ochotu. Díky Luboš
Luboši Stavros je s Fojtovic cca 33km od Cvikova.Asi ?
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, minulý víkend jsem tam zrovna bylLuboš M. píše:Kluci není někdo od České Lípy a nebo Liberce?Nebo ještě lépe od Cvikova? Potřeboval by něco dovézt a nechci to posílat poštou (mobilní chlazení na pivocca 30x30x50cm). Nebyl by někdo od té dobroty? Dovoz do místa bydliště zajistím a platím flašku za ochotu. Díky Luboš
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
- Truck Rover
- tel.: +421940860490
- auto: LR 90
- Kontaktovat uživatele:
- Truck Rover
- tel.: +421940860490
- auto: LR 90
- Kontaktovat uživatele:
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Aaaa ty si z Pistan? To je po trase.Truck Rover píše:nooo super kedy ides mohli by sme dat spolocnu trasuerik píše: Ja idem ze Skalice
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Zdravim vsechny... tak se tu skoro po pul roce zas objevim, kdyz jsem v CR a koukam, ze se planuji Prestice:)) No byl jsem loni, mel jsem cest poznat par super lidi tady z fora.Letos frcim zase a doufam, ze nejen potkam "stare zname" z lonska, ale potkam i nove tvare:))
Loni se dost mluvilo o tom,ze si na auta nebo na krk dame nejake "vizitky" v podobe prezdivek a avataru tady z fora... mozna by to nebylo od veci, aby si clovek spojil tvare a jmena:)))) Navic jestli bude stovka aut, tak to bude docela mazec:))
Loni se dost mluvilo o tom,ze si na auta nebo na krk dame nejake "vizitky" v podobe prezdivek a avataru tady z fora... mozna by to nebylo od veci, aby si clovek spojil tvare a jmena:)))) Navic jestli bude stovka aut, tak to bude docela mazec:))
AUT VIAM INVENIAM AUT FACIAM // DI 300TDi // Defender 110 td4
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
A uz je to zase inac...Idem v piatok skoro rano do Puchova a pak priamo do Prestic . Prijazd do Prestic pred 12. hod.Truck Rover píše:nooo super kedy ides mohli by sme dat spolocnu trasuerik píše: Ja idem ze Skalice
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
-
Lád'a P
re
Nazdar všichni.Tak jak to tady sleduji bude to v Přešticích zase stát za to...
Já jsem tam tradičně od pátku.Doufám že se taky jako každý rok ke mně přidá kamarád vod Berouna
Koukám že to letos bude i s bratrskou účastí.Konečně jste se přidali
Měj te se a v pátek na střelnici.
P.S.Nápad s vizitkama je dobrý.Jen to měl někdo navrhnout dříve.
P.S.Nápad s vizitkama je dobrý.Jen to měl někdo navrhnout dříve.
-
svíťa
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
No já určo v pátek,akorát nevím kterou hodinu ( aby jsme dojeli za světla ).No a myslím že nás pojede víc.Do pátku času dost na domluvu.svíťa píše:moraváci pojede někdo přez BRNO že bych se připojil do řady? Jestli ano ,pojedete v pátek nebo v sobotu?
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
RudaK píše:No já určo v pátek,akorát nevím kterou hodinu ( aby jsme dojeli za světla ).No a myslím že nás pojede víc.Do pátku času dost na domluvu.svíťa píše:moraváci pojede někdo přez BRNO že bych se připojil do řady? Jestli ano ,pojedete v pátek nebo v sobotu?Ruda
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
tak to vypada ze se auto nestihne..... 
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz