Ahoj,
nemáte prosím někdo elektrické schéma ručky? Normálně manuálně funguje, ale automaticky už ne a hlásí to nějakej blábol se zapalováním v diagnostice a svítí pořád varovka brzd.
Disco III 2.7 - ručka nefunguje v automatickém režimu
Moderátor: Miky_CZ
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Disco III 2.7 - ručka nefunguje v automatickém režimu
Schéma ti myslím moc nepomůže. Spíš bych řešil prvně na diagnostiku co napíše ta.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
Ahoj,
Ale ty máš myslim manuál a tam automatické odprždění při rozjezdu nejde už z výroby
Jestli jsi měl na mysli tohle.
A jestli myslíš automatické zabrždění při vytahování klíčku, tak jestli jsi ho nevypnul.
To se stane když zmačkneš ruční brzdu ručně a zároveň vytáhneš klíček. Ovšem jak se to vrátí zpět to nevím.
Ale ty máš myslim manuál a tam automatické odprždění při rozjezdu nejde už z výroby

Jestli jsi měl na mysli tohle.
A jestli myslíš automatické zabrždění při vytahování klíčku, tak jestli jsi ho nevypnul.
To se stane když zmačkneš ruční brzdu ručně a zároveň vytáhneš klíček. Ovšem jak se to vrátí zpět to nevím.
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Vyreseno, uhnilej kabel chyba byla C1A55 ... kabel u zadni napravy ve svazku kostril.
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
tak paráda, je to podpora ostatním do budoucna 

Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.