Příspěvek
od Miky_CZ » 11 úno 2016 12:32
default píše:
Mimochodem již několikrát se mi stalo, že jsem (ještě před tím, než jsem začal opravdu prudit) úředníkovi oznámil že se od toho okénka nehnu dokud to neudělá. Jeho pindy na téma zdržování plynulosti odbavování dalších občanů, konci pracovní doby, atd. jsem vždy s úsměvem komentoval slovy: Já se odtud nehnu dokud to nevyřešíme. Jo a samo sebou zavolejte policii. Oni mě budou muset zatknout a tomto budou muset sepsat protokol... Na téma odmítl opustit okénko státního úředníka, který v pracovní době = v rámci plnění svých pracovních povinností odmítl tuto povinnost splnit. A jéje - to se hned začne řešit. A ani se nemusí jít k panu vedoucímu - ubezpečuju Vás že s radostí přiběhne osobně.
naprosto stejna zkusenost, potreboval jsem prihlasit auto, v poledne uz nebyly listky, druhy den sem odjizdel na tyden pryc a uz bych nestihl tu 5 nebo 10 denni lhutu.
Rek sem ze se z tama nehnu dokud to nevyresime protoze mi jinak hrozi 50t pokuta, nacez se dostavila mestska policie a vedouci dopravky, ktery me ve vysledku sam usadil k prepazce no a za 10 minut sem mel papiry hotove
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál