Sosnová víkend 27-29.6.2008
Moderátor: Miky_CZ
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu na ten Baltic do Polska, Rudo (už to tady poněkolikáté opakuji, páč mě to štve). V Přešticích to bylo super a Sosnová mě velice mrzí. Škoda, že se to nenaplánovalo na jiný termínRudaK píše:karel píše: Nemusíš se omlouvat Luboši, já ze stejného důvodu nejel do Přeštic, stálo by mě to jen v benzínu 5 tisíc.Pokud je sraz v "krajních" oblastech republiky tak se vždy najde někdo kdo absentuje, bohužel, ale je to holý fakt, zvláště při dnešních cenách pohonných hmot
Jel jsem do Přeštic ( cca 80 l ) a jedu i do Sosnové ( cca to stejný ).Přestěhujte se a máte to na každou stranu zhruba stejně.
![]()
![]()
Ve finále zjistíte,že to je suma sumárum stejný.Někdo to má na obě strany stejný a druhý to má na jednu stranu blíž a na druhou dál.Kupujte české PHM a podpoříte arabský svět.
![]()
![]()

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Já si dnes koupil čtyři 20l plechové kanystry. Tak až bubu tankovat poprvé vše plné, tak si ...jantanen píše:No mi to máme s Maldou z Prahy cca 300 km
taky žádná sranda už se těšim jak budu v pátek tankovat plnou![]()
to už bude litr nafty jistě za 40 kč/ Litr![]()
![]()
![]()
ať žije SOS nová

To Mopandži: je to zřejmě moje chyba, ale Baltic jsem zcela zasklil a do prázdnin už jiný termín nebyl volný
, nic méně pokud se bude akce líbit a bude zájem jsme schopni dojednat s majitelem ještě jeden sraz do konce roku, třeba září kdy je ještě slušné počasí, rozhodně to není poslední ježdění v Sosnové 

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
karel píše:To Mopandži: je to zřejmě moje chyba, ale Baltic jsem zcela zasklil a do prázdnin už jiný termín nebyl volný, nic méně pokud se bude akce líbit a bude zájem jsme schopni dojednat s majitelem ještě jeden sraz do konce roku, třeba září kdy je ještě slušné počasí, rozhodně to není poslední ježdění v Sosnové

Chápu v září máš zase BanátMOPADŽI píše:karel píše:To Mopandži: je to zřejmě moje chyba, ale Baltic jsem zcela zasklil a do prázdnin už jiný termín nebyl volný, nic méně pokud se bude akce líbit a bude zájem jsme schopni dojednat s majitelem ještě jeden sraz do konce roku, třeba září kdy je ještě slušné počasí, rozhodně to není poslední ježdění v Sosnové
![]()
![]()
![]()
![]()

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Srazy jedině v SOS nové, to mám blízko.karel píše:To Mopandži: je to zřejmě moje chyba, ale Baltic jsem zcela zasklil a do prázdnin už jiný termín nebyl volný, nic méně pokud se bude akce líbit a bude zájem jsme schopni dojednat s majitelem ještě jeden sraz do konce roku, třeba září kdy je ještě slušné počasí, rozhodně to není poslední ježdění v Sosnové

- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ok Karlekarel píše:Chápu v září máš zase BanátMOPADŽI píše:![]()
![]()
![]()
![]()

- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Chápu v září máš zase BanátALF píše:![]()
![]()
![]()
![]()

Ok Karle

Jak tam budeme jezdit v říjnu s parohama?

Doufám že bez parohů

- malda (maldama)
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
karel píše:Budu to směřovat univerzálně říjen až únorv zimě je Sosna stejně nejlepší do té doby si snad každý pořeší bufíka
![]()
Jasně do zimy je na bufíka čas.No a pak se aspoň zaběhne.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "