To by šlo, budu sledovat vývoj hada!jantanen píše:no přes Brno nejedem to bysme si zajeliale koukám že když to vezmeš z Brna nahoru tak bysme tě mohli nabrat na D11 směr Moravská Třebová , Mohelnice

Moderátor: Miky_CZ
Pokud si pamatuji tak majitel nikdy neměl problém s tím, že by se mu tam pohybovali psi, takže pokud je máš sespolečenštělé proč ne.Navíc v tvém případě klidně můžou nahradit naviják dokonce dle potřeby vepředu nebo vzaduALF píše:Mohu vzít své dvě německé dogy?yorkin píše:Já bych řekl, že pokud tvoji psi nemají touhu lovit landrovery nebo jejich řidiče, je jejich přítomnost ok.
JÁ DNES ZAKOUPIL MAGNETKU ABYCH NEPRASIL STŘECHU TAK TO JDU NAMONTOVAT DOUFÁM ŽE CB BUDE V POŘÁDKUkarel píše:CB je rozhodně výhodou, protože bez spojení není veleníjantanen píše:pps. máte Cbčka ? mě ho ukradli z auta tak jestli si mám rychle ještě namontit nový ?
Tatar píše:JÁ DNES ZAKOUPIL MAGNETKU ABYCH NEPRASIL STŘECHU TAK TO JDU NAMONTOVAT DOUFÁM ŽE CB BUDE V POŘÁDKUkarel píše: CB je rozhodně výhodou, protože bez spojení není velení
JO KARLE UŽ MÁŠ TEN PŘENOSNEJ TEMELÍN NEBO MAM PŘIPRAVIT HONDU