Ma niekto skusenosti z motorom 2,2l rv: 2014 ked odstránim EGR, DPF filter a nachipujem.
Ako sa zmeni vykon hlavne od nízkych otáčok a ako budu na tom emisie? Jedna si mi o to, ci po úprave prejdem emisnu kontrolu.
Popripade ci niekto porovnával emisie pred a po úpravách.
Emisie Puma 2,2 rv:2014 bez egr,dpf,kat ?
- victom
- tel.: 00421905467739
- auto: Defender puma 110 SW
- Kontaktovat uživatele:
Re: Emisie Puma 2,2 rv:2014 bez egr,dpf,kat ?
Zdravim Vas.
No dnes to zacalo...
Po minulo-tyznovom rozhodnuti sa vyfláknuť na pravidelny autorizovany servis mi auticko nezabudlo sa pripomenut na vymenu oleja.
Nevie prosim Vas niekto, ako to odlozit o dalsi rok? Asi kombinacia spinacky a nulovania kilometrov.???
Apropo zda sa mi ze zacala cvakat ta spojka... Asi som nespravil dobre rozhodnutie si nechat prepadnut zaruku.
Asi tu nieje vela ludi s pumou.???
No dnes to zacalo...
Po minulo-tyznovom rozhodnuti sa vyfláknuť na pravidelny autorizovany servis mi auticko nezabudlo sa pripomenut na vymenu oleja.
Nevie prosim Vas niekto, ako to odlozit o dalsi rok? Asi kombinacia spinacky a nulovania kilometrov.???
Apropo zda sa mi ze zacala cvakat ta spojka... Asi som nespravil dobre rozhodnutie si nechat prepadnut zaruku.
Asi tu nieje vela ludi s pumou.???
No,lidí s Pumou tu najdeš hodně a ještě víc těch co se ji zbavili
.Co se týče té spojky,tak mně ji v záruce neudělali!!Tak máš vyřešeno první dilema ohledně záruky.Se servisními intervaly napiš servisákům přímo do SZ je pravděpodobné,že tvůj příspěvek nebudou číst přímo v tomhle vlákně.A ke tvé první otázce.Když to pořádně tu pročteš ,tak najdeš odpověd.K EGR a zásahu do ŘJ se tu vyjadřovali chlapi v tématu STK2016.

- victom
- tel.: 00421905467739
- auto: Defender puma 110 SW
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem za postrehy, no trochu zacinam mat obavy z toho auta, snad to cas vylieči.
ak to pomoze tak ani ja som nemal spojku v zaruke 

---------------------------------
LR Defender 110
BMW X5
LR Defender 110
BMW X5