Závady podvozku a nivelace rady a dotazy
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Závady podvozku a nivelace rady a dotazy
No a když to dají dolu zpátky na zem a ono to bude moc nízko, aby auto dostali ze zvedáku, tak to chce prknama podložit kola. U RR to asi nehrozí, ale u silničnějších aut, už jsem to viděl. A pánové v servisu z toho byli docela mimo, a furt hledali, jak auto nafouknout. Místo toho, aby ho dostali ze zvedáku, popojeli s ním po dvoře a nechali ho, ať se nafouká samo. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Aj som si to myslel, ale dakujem za upresnenieKokesek píše:gomez89 píše:Ako sa da aktivovať "servisný režim", kvoli podvozku pred tym, ako sa auto zdvihne na zdvihaku v dielni?
Neni treba zadny aktivovat, maximalne nechas otevrene dvere. Ale Ve sve podstate to funguje tak, ze kdyz auto zvednes tak cidla si mysli ze vzduchu je moc a prave upusti nez aby tlak narustal. To znamena ze se nic nepokazi ani nestreli.

Mal som to na diag a nic take som tam nenašiel.
Ani BMW nikdy nezaistujeme pred zdvihnutím.
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
Presne tak. Nanajvys ti tie dvere auto odignoruje. Kludne dvihaj, je to predsa terennak...Kokesek píše:Neni treba zadny aktivovat, maximalne nechas otevrene dvere. Ale Ve sve podstate to funguje tak, ze kdyz auto zvednes tak cidla si mysli ze vzduchu je moc a prave upusti nez aby tlak narustal. To znamena ze se nic nepokazi ani nestreli.

LRservis.sk Bratislava
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
Pri otvorených dverách to ma co spravit?
Momentalne mi nefunguje zmena výšky podvozku, kompresor pravdepodobne nevládze. Pise Air susp. inactive ( Snimace fungujú ), auto nie jr ani spadnuté, stoji v jednej výške.
Momentalne mi nefunguje zmena výšky podvozku, kompresor pravdepodobne nevládze. Pise Air susp. inactive ( Snimace fungujú ), auto nie jr ani spadnuté, stoji v jednej výške.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Otevřené dveře by měly zablokovat změnu výšky auta, jednoduše proto, aby auto nezůstalo když se spustí dolů viset za ty otevřené dveře.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo