To jsem ten motor zase zakydal
 , no a tak jsem ho drobet po půldenním boji naleštil.
Moderátor: Miky_CZ

. U mňa na DII nemám kam ruku strčiť
 . U mňa na DII nemám kam ruku strčiť  

na gumy, hadice silikon, hadr, na elektriku, na kontakty,  kabely a rozdělovač tu mám nějaký profi spreje od Inovationu.
 na gumy, hadice silikon, hadr, na elektriku, na kontakty,  kabely a rozdělovač tu mám nějaký profi spreje od Inovationu.  
Ahoj, a nechceš si tuto výbavu vzít sebou do Jihlavy? Myslím, ze by se našlo dost zájemců o tvoje službyFranta D1 píše:Wapka, voda, hadr, ušmejkaný ruce,na gumy, hadice silikon, hadr, na elektriku, na kontakty, kabely a rozdělovač tu mám nějaký profi spreje od Inovationu.

MadTom píše:A to jako myslíš, že by tam našel dostatečný počet zájemců o naleštění před tím, než by jeli jezdit na tankáči?

Pán kroutil hlavou, že až to bude někde vyprávět, tak mu nebudou věřit.
 Pán kroutil hlavou, že až to bude někde vyprávět, tak mu nebudou věřit.   Pak jsem rozebral jen tak ze zajímavosti a z profesní deformace všechny konektory a zjistil že jsou přes stáří auta v perfektním stavu, žádný spuchřelý gumičky, zoxidovaný kontakty. Patřičně jsem vše ošetřil a od tý doby to fachčí.
  Pak jsem rozebral jen tak ze zajímavosti a z profesní deformace všechny konektory a zjistil že jsou přes stáří auta v perfektním stavu, žádný spuchřelý gumičky, zoxidovaný kontakty. Patřičně jsem vše ošetřil a od tý doby to fachčí.

sem čekal kdo se ozve a on potápník
  sem čekal kdo se ozve a on potápník  

Hanys_a_Kaca píše:To je dobrá fotka jak na tom laně tlačíš toho pátfajndra
 Takhle jsem si seděl v autě a čekal na ženu až nakoupí a najdnou ze zadu duc a byl tam.
  Takhle jsem si seděl v autě a čekal na ženu až nakoupí a najdnou ze zadu duc a byl tam.Náhodou ještě že to na tom autě je. Jak říká jeden nejmenovaný kolega : hluboká orba tažným zařízením. Mívám ji poměrně častoFranta D1 píše:Hanys_a_Kaca píše:To je dobrá fotka jak na tom laně tlačíš toho pátfajndra
Po zimě jsem musel vyzkoušet jestli ta kurta funguje.
Ani se mnou nehnul musel ze zadu chytit za šekl a ze silnice zatáhnout, takže tam zbyla ďoura.
Na tuhle kouli když se pověsíš ták ta nepustí.
Jednou se na ní u peňousu pověsila aj fabkaTakhle jsem si seděl v autě a čekal na ženu až nakoupí a najdnou ze zadu duc a byl tam.
 . Jen zásuvce od tažnýho to jaksi nesvědčí
 . Jen zásuvce od tažnýho to jaksi nesvědčí   . Budu ji muset převařit na vhodnější místo
 . Budu ji muset převařit na vhodnější místo