Neni to divne? OLEJE

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
hlava22

Neni to divne? OLEJE

#1 Příspěvek od hlava22 » 20 čer 2008 10:54

Mam dotaz ohledne oleje do prevodovky. Texaco nemam a tak jsem hledal na Valvoline a tam mi doporucili MAX LIFE ATF . je to ale podle me olej do automatu a ja mam manual. nezavisle jsem se ptal nekde jinde a tam mi rekli ze je to dobry olej a mohu ho bez problemu pouzit. tam mi zase doporucili Divinol - Fluid 666. jsem z toho jelen jaky je tedy rozdil oleju pro automat a manual?
Freelander LN 1,8 1998

dekuji za kazdou radu

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hunter » 20 čer 2008 15:31

Objednej i ho tady v eshopu, Admin tam ma ten origo olej (jinak tedy texaco MTF94). On je totiz dost ridky, tak je mozne, ze tam nekdo doporuci ATF olej, ale to Ti nereknu, zda h tam muzes pouzit. Na to tu jsou jini :wink:
Free Td4 2004 HSE automat

hlava22

olej

#3 Příspěvek od hlava22 » 20 čer 2008 23:23

Diky prave tak mi to bylo vysvetleno. tento je cerveny a velice ridky a proto to tak pry je. no jeste prozkoumam jine weby a uvidime. jinak diky na eschop mrknu ihned ted.

hlava22

olej

#4 Příspěvek od hlava22 » 20 čer 2008 23:45

tak jeste jednou diky. nevedel jsem o tomto Eshopu. Nedalo me to a objednal Origo MTF 94.

Diky za radu a tim je vse vyreseno :D

hlava22

Prevodovka

#5 Příspěvek od hlava22 » 21 čer 2008 22:55

tak dneska jsem vymenil olej v Diferaku a IRD prevodovce. docela dobra prace ale bavilo me to :shock: .Ted cekam na oleje do hlavni prevodovky od Admina, tak pocitam ze tento tyden budou. nicmene jsem se dival kde je vypustny a nalevaci sroub. A tady je ten hacek. zadny samostatny sroub na vypusteni oleje z hlavni prevodovky jsem nenasel. Jenom jeden ktery je nejnize a na nem je ale i cidlo. Tak nevim jestli se to vypousti jim???. nevite nekdo nebo nemate nejaky planek,. mam hodne manualu od Free ale ani tam jsem to nenasel. dolevaci nebo kontrolni je na boku to chapu. jenom nevim proc je to tak nestastne resene a neni proste z vrchu. jeden tam je ale tam je zase zavedeno cidlo. jsem z toho jelen nevite nekdo?

diky za rady

Odpovědět