Mam dotaz ohledne oleje do prevodovky. Texaco nemam a tak jsem hledal na Valvoline a tam mi doporucili MAX LIFE ATF . je to ale podle me olej do automatu a ja mam manual. nezavisle jsem se ptal nekde jinde a tam mi rekli ze je to dobry olej a mohu ho bez problemu pouzit. tam mi zase doporucili Divinol - Fluid 666. jsem z toho jelen jaky je tedy rozdil oleju pro automat a manual?
Freelander LN 1,8 1998
dekuji za kazdou radu
Neni to divne? OLEJE
Moderátor: Safraporte
Prevodovka
tak dneska jsem vymenil olej v Diferaku a IRD prevodovce. docela dobra prace ale bavilo me to
.Ted cekam na oleje do hlavni prevodovky od Admina, tak pocitam ze tento tyden budou. nicmene jsem se dival kde je vypustny a nalevaci sroub. A tady je ten hacek. zadny samostatny sroub na vypusteni oleje z hlavni prevodovky jsem nenasel. Jenom jeden ktery je nejnize a na nem je ale i cidlo. Tak nevim jestli se to vypousti jim???. nevite nekdo nebo nemate nejaky planek,. mam hodne manualu od Free ale ani tam jsem to nenasel. dolevaci nebo kontrolni je na boku to chapu. jenom nevim proc je to tak nestastne resene a neni proste z vrchu. jeden tam je ale tam je zase zavedeno cidlo. jsem z toho jelen nevite nekdo?
diky za rady

diky za rady