Prosím nějakou hodnou duši o upřesnění jestli 300 a 200 mají vin na rámu na stejném místě tzn prava strana předek?
A uplně nwjlépe kdyby mi to někdo mohl vyfotit. Jde mi o to jestli na začátku a na konci je nějaká specialní snačka. Díky moc
Dotaz D1 200TDi
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 603761806
- auto: diskoška 1
Re: Dotaz D1 200TDi
Na třístovce je na rámu před předním kolem, z venkovní strany.
Mě se o to místo třela hadice a část čísla je nečitelná.
Nehledej vyražené (= plastické) ale vyjiskřené, stříbrné číslo.
Může být pod špínou nebo pod barvou.
Ale už se na to někdo ptal, před pár dny. Ty?
Mě se o to místo třela hadice a část čísla je nečitelná.
Nehledej vyražené (= plastické) ale vyjiskřené, stříbrné číslo.
Může být pod špínou nebo pod barvou.
Ale už se na to někdo ptal, před pár dny. Ty?
Discovery je životní styl.
-
nene ja se tě neptal 
Díky za foto doufám tedy že dvoustovka to bude mít na stejném místě ale počítám že už bude asi nečitelné uplně no. Díky

Díky za foto doufám tedy že dvoustovka to bude mít na stejném místě ale počítám že už bude asi nečitelné uplně no. Díky

Dvoustovka to má na stejném místě ale klasickou ražbou,ještě jsem neviděl číslo vyrezlé.
V případě zájmu vyfotím.
k.
V případě zájmu vyfotím.
k.
A moje 300tdi 95 rok to má normalně vyražene, žadná jiskra. 

Naposledy upravil(a) kupec18 dne 01 kvě 2016 11:24, celkem upraveno 1 x.
Já ho na rámu jednoduše neměl. Když jsem měl sundanou kastli a vše očištěno, tak mi ho hleday chlapy v servisu, pak jsem ho hledal já, volalo se Elitovi, pak na STK technik měl doopravdy snahu číslo najít, volalo se Eliotovi, pak jsem byl z STK vyhoštěn a meselo se napsat že je nečitelné, protože kdyby se nenašlo, bylo by auto na šmelc. Pak jsem ho znovu hledal sám, pak ho hledal ten človíček co mi vyrážel nový a ten šel na jisto že tady je - ale nic. Rám celej odrbanej a číslo nikde. Je zajímavý, že to od doku 90 nikdo nehledal a nikomu nechybělo, až u nás.
-
moc bych poděkovalkryten píše:Dvoustovka to má na stejném místě ale klasickou ražbou,ještě jsem neviděl číslo vyrezlé.
V případě zájmu vyfotím.
k.