Cena dálky + klíče je cca 6200,- kč ,nicméně nemusí dorazit ,protože v UK je problém s výrobou a jsou otevřené objednávky a ani po 3 měsících nejsou uzavřené.Aktivace je cca do 1000,- kč
A teď babo od Land Rover raď !

Moderátor: Miky_CZ
Copak o to, vyřezat klíč to asi není problém, ale jak mi bylo už odpovězeno, tak se všichni shoduji, že jen LR umí "dálku" dle VIN objednat a aktivovat. Pravdou je, že za klíč s dálkou a aktivaci +-7200,- Kč je na zamyšlení pro někoho kdo dělá auto klíče s dálkou, jestli by to nebylo dobré rozšíření nabídky....MadTom píše:Cena to rozhodně není lidová, a navíc nejsou. Nestálo by za to zkusit někoho s diagnostikou, kdo to doopravdy umí, a nakódovat klíč z vrakoviště, s tím, že vlastní klíč potom vyřeže slušnej klíčař? U většiny aut to tak jde, a cena je podstatně nižší.
Nejsem zastánce za každou cenu nejlevnější variantu, ale když mi to ani nedokáži slíbit, že klíč bude třeba do měcíce max...xxx píše:nějak se mi tomu nechce věřit, že to "autoklíče" zvládnou Marku.
Já musel kvůli kódování klíče do LR a klíč s dálkou pod 5tis i s DPH? Držím palce.
a kde ti to dodání tak "slíbili"? Zkoušel jsi třeba lrbrau?MarekGSA píše:Nejsem zastánce za každou cenu nejlevnější variantu, ale když mi to ani nedokáži slíbit, že klíč bude třeba do měcíce max...xxx píše:nějak se mi tomu nechce věřit, že to "autoklíče" zvládnou Marku.
Já musel kvůli kódování klíče do LR a klíč s dálkou pod 5tis i s DPH? Držím palce.
Majitel těch zmíněných autoklíčů říkal, že mají i diagnostiku, že nějak kód, aby fungoval i IMO a že to na D3 už dělal. Nevím v tomhle se neorientuji a určité obavy mám. Uvidím ještě počkám a třeba se tu někdo ozve...ale také mě vyloženě rozdíl 3000,- Kč nechává klidným, spíš dodací podmínky mi vadí.....
JIrko, volal jsem http://autoklicecz.cz/ a prý dodání do čtyř dnů a včetně napíchnutí na diagnostiku a aktivace.xxx píše:a kde ti to dodání tak "slíbili"? Zkoušel jsi třeba lrbrau?MarekGSA píše:
Nejsem zastánce za každou cenu nejlevnější variantu, ale když mi to ani nedokáži slíbit, že klíč bude třeba do měcíce max...
Majitel těch zmíněných autoklíčů říkal, že mají i diagnostiku, že nějak kód, aby fungoval i IMO a že to na D3 už dělal. Nevím v tomhle se neorientuji a určité obavy mám. Uvidím ještě počkám a třeba se tu někdo ozve...ale také mě vyloženě rozdíl 3000,- Kč nechává klidným, spíš dodací podmínky mi vadí.....
Jirko dám vědět jak to dopadlo. Dnes to objednám a uvidím.xxx píše:jsem Marku zvědavý, když to dokáží, bude to super za ty peníze