Sosnová víkend 27-29.6.2008
Moderátor: Miky_CZ
TAK DNESKA SEM SE ZASE VYZNAMENAL A MANŽELKA MĚLA KECŮ JEŠTĚ ŽE VOZÍM POLNÍ LOPATKU A MUSÍM SEBOU VZÍT DO SOSNOVÝ DCERU ASI DOZOR
- Přílohy
-
- DSC00194.JPG
- SEM SE ZAPOTIL NEŽ SEM TO VYHRÁB
- (162.29 KiB) Staženo 692 x
Naposledy upravil(a) Tatar dne 25 čer 2008 12:23, celkem upraveno 1 x.
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
ALF píše:Karle, si myslím, že pořídit si LR je mnohem složitější, než trefit do areálu u Sosnové. Proto Ti, co dojedou LR určitě dojedou do cíle.
Už bych tady moc nereferoval,nebo se vystřílí patrony,jak říká Miloš a nebude o čem v Sosnové moudře hovořit.

Ahoj na Sosnové.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Jo je tam na Moravské poměry takový rybník na České poměry kalužkarel píše:Souřadnice GPS jsou uvedeny na první straně vlákna![]()
Většina účastníků bude přijíždět ze směru od Bruntálu po silnici číslo 11, takže za obcí Horní Životice (u velké měnírny napětí) odbočíte vlevo je tam směrovka Sosnová a budou zde umístěny i ukazatele s logem našeho fóra. uvidíte Hlavní stan.Pro případné bloudící budu na telefonu 606702464 nebo na CB kanále 16.
Situační plánek vložím zítra dopoledne

A Vůdcův hlavní stan poznate každej. Pro bloudící je tam vysokých smrků dost a podle manuálu od Jeníčka a Mařenka když jezdili s LR stačí vylézt na nejvyšší smrk a popřípadě chytnou signál.
Co se týče ceny jízdného tak to je jasné vše ostatní se bude odvíjet podle počtu pacientů. Koupím dva kusy piva nikdo na ničem nechce sbohatnout jen aby se zaplatily režie (něco jako národ sobě) Vzniklé nákloady se rozpočítají na počet aut. Za pacoše LR Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
...se mnou to o tom víkendu vypadá stále na levačku, některé věci nelze přesunoutjantanen píše:TO Piškot
jo pátek je , ale ten špatnej a já sem v práci![]()
myslim pátek 27.06a co ty ? přivez si nám ty dřeváky ? a jedeš na SOS novou ?
![]()
![]()

Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Sosnova / Baltic 2008
Ahoj, dnes po 14hod.jsme dorazili na Baltic do Polska. Sraz zatim zklamani, ale uvidime v ct a pa, kdo a co dorazi. Zatim tu jsme 4 auta ??? Sosnova me tedy bude pekne mrzet... A to me jeste odesla spojka ! Dily uz jsou ale objednany a ve ctvrtek to v Gdansku "kuchnem". Hlavni program bych mel tedy stihnout. Maji dorazit anglani, nemci, svedi, tak jsem zvedav. Ahoj a dobre pojezdete v Sosnove.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Na Cecha divny,ale ja pivo nepiju
Jinak Karle fotky vypadaji dobre,uz se tesim

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Tatar píše:TAK DNESKA SEM SE ZASE VYZNAMENAL A MANŽELKA MĚLA KECŮ JEŠTĚ ŽE VOZÍM POLNÍ LOPATKU A MUSÍM SEBOU VZÍT DO SOSNOVÝ DCERU ASI DOZOR Laughing
hehe ty mu davas...

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
DjALF píše:Na Cecha divny,ale ja pivo nepiju![]()
Já taky ne

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Omlouvám se vim že to sem nepatří ale vlastně se to týká SOSnové
tak sem Fčera namontil nové tlumiče SuperGas a pružiny HD Britpart
bohužel asi je něco špatně
zaprví soudruzi z Uk dali ty pružiny do krabic blbě takže když sem vyjel z dílny tak sem měl čumák metr lift a zadek dva palce tak sem jel spátky na hever a znovu to přemontil teď auto vypadá normálně ale mám velkej problém předek sedí perfektně ale zadek se mi houpe jak houpačka
i při jízdě na normálně zvlněné a rozbité silnici se to rozhoupe že si připadám jak řidič autobusu ( ty odpružený sedačky ) jak vnich skákaly nahoru dolu nahoru dolu když najely na nějakou nerovnost
sory ale nevim jak jinak to popsat
nevíte v čem je zakopané jádro pudla ? ještě jednou se omlouvám že to píšu sem ale je to asi nejsledovanější vlákno
díky Jantanen
bohužel asi je něco špatně

nevíte v čem je zakopané jádro pudla ? ještě jednou se omlouvám že to píšu sem ale je to asi nejsledovanější vlákno
díky Jantanen
Ahoj,jantanen píše:Omlouvám se vim že to sem nepatří ale vlastně se to týká SOSnové
bohužel asi je něco špatnězaprví soudruzi z Uk dali ty pružiny do krabic blbě takže když sem vyjel z dílny tak sem měl čumák metr lift a zadek dva palce tak sem jel spátky na hever a znovu to přemontil teď auto vypadá normálně ale mám velkej problém předek sedí perfektně ale zadek se mi houpe jak houpačka
i při jízdě na normálně zvlněné a rozbité silnici se to rozhoupe že si připadám jak řidič autobusu ( ty odpružený sedačky ) jak vnich skákaly nahoru dolu nahoru dolu když najely na nějakou nerovnost
sory ale nevim jak jinak to popsat
díky Jantanen
supni to do vlakna Discovery...
To ze to je rozhupane je vinou tlmicov. Plynove su od prirodzenia maksie ako kvapalinove( origo prvovyroba). Ale nemalo by to byt vyslovene rozhupane. Ja mam Procomp-y a zda sa mi to makke.
Pokial sa Ti to javi az nebezpecne rozhupane, tak je mozne ze su tie tlmice jednoducho vadne.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Chjo tak se všem omlouvám že sem tu zabral místo svím příspěvkem
už sem zjistil v čem je chyba a dal bych si pořádnou přes hubu
a asi budu vypadat jako ouplnej idiot
ta sada je ok akorát sem zapoměl vyndat takový nevim jak se tomu nadává misky ve kterých sou uložený pružiny nemaj tam co dělat takže teď tam mám 4palcovej lift
tlumiče sou vytažený nadoraz takže nemůžou tlumit chjo já sem pitomec
du si dát facku
už sem zjistil v čem je chyba a dal bych si pořádnou přes hubu

a asi budu vypadat jako ouplnej idiot

Ake misky? Ale aj tak, ani pri 4" lifte by nemali byt tlmice vytiahnute nadoraz. V Tvojom pripade tam asi mas tlmice s povodnou dlzkou.
Este ma napadlo...Ty si povodne zadne pruziny dal dopredu a predne si pouzil dozadu? Potom si to vymenil? Ked si to mal "zle" namontovane, tak Ti zadok nebuchal pri prepruzeni a tlmice neposoblili ako dorazy? Ak ano, tak si ich mohol znicit. Netusim akej konstrukcie su tie SuperGaz, ale extra kvalitu od nich necakaj.
Stale mi nejde do hlavy ake misky na namysli...

Ty si tam mal predtym podlozky pod pruzinami a tie si tam ponechal?
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
no vypada to ze se to nestihne....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz