Až někoho zabiju, tobě to určitě neřeknu, bylo by to hned na fóru

Moderátor: Miky_CZ
XS bývá malélandy heaven Mára píše:To jsem teda zvědav Franto na 15 ročník jak se povede.
Jinak už mám hotové třičko pro Pružinkua musim říct že je opravdu malé
![]()
XS je halt XS
Takže až bude chvilinka tak jsem dám fotku
At můžete závidět takové prdácké tričko
Pružinka si ho určitě zvládne vyzkoušet samaFranta D1 píše:By jsme ho mohli všichni pružince vyzkoušet.![]()
Škoda Máro, že jsi nevzal to malovacíBych se učil aj kreslit
Ale prd, ty keckoChemik píše:Máro, ty jsi horší než ženská, dokud se nepochlubíš tak nebudeš spát![]()
![]()
Až někoho zabiju, tobě to určitě neřeknu, bylo by to hned na fóru
Skoro začínám mít strach jestli mi opravdu bude :-D :-Dlandy heaven Mára píše:Ale prd, ty keckoChemik píše:Máro, ty jsi horší než ženská, dokud se nepochlubíš tak nebudeš spát![]()
![]()
Až někoho zabiju, tobě to určitě neřeknu, bylo by to hned na fórumám jen radost že se to tričko povedlo
A to ani neviš co mám slíbeno
startovné na Capu zdarma
![]()
Franto: tak se pokus ten přístroj zapůjčit a Aničce na kreslit nápis na hrudník![]()
Aničko-pružinko: No musím říct že asi budeš opravdu drobné děvče, podle toho malinkého trička.Asi řeknu Davidovi at ti ho předá bo já to asi nedám
Anicka-Ponorka Band píše:
Skoro začínám mít strach jestli mi opravdu bude :-D :-D
No jinou velikost kromě ještě xxs nenosím, ale ty to popisuješ jak na panenku :-D :-Dlandy heaven Mára píše:Anicka-Ponorka Band píše:
Skoro začínám mít strach jestli mi opravdu bude :-D :-D![]()
No chtěla jsi XS máš XS
![]()
Rozumím už mlčímAnicka-Ponorka Band píše:
No jinou velikost kromě ještě xxs nenosím, ale ty to popisuješ jak na panenku :-D :-D
landy heaven Mára píše:Rozumím už mlčímAnicka-Ponorka Band píše:
No jinou velikost kromě ještě xxs nenosím, ale ty to popisuješ jak na panenku :-D :-D
Můžu mít jedno přání?? v podobě tohoto??Anicka-Ponorka Band píše:![]()
![]()
Nebuj, ta určitě budelandy heaven Mára píše:Můžu mít jedno přání?? v podobě tohoto??Anicka-Ponorka Band píše:![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=7Bou7e4nAQU
Ahoj kamaráde, to je jasný naše trio nikdy nezklameHARDYS píše:Máro když ti nezazpívá tak to dáme s Rostou po![]()
![]()
![]()
![]()