RRC 4.6 V8 - nový přírůstek
Re: RRC 4.6 - nový přírůstek
Nevypadá věru zle 

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
hustej café cruiser !
Všechno moc dobrý a pěkný. Teda až na tu velikost a umístění nápisu na kapotě. Laik si nevšimne, ale odborník ví a pozná... 

LR Serie III Stage 1, břichoplaz 1,6dCi a 2,0 tDi
Ona i ta barva... vzadu už to takhle bylo, ve předu to bylo hnusný, tak je to teď stejně... michodem nápis na kapotě který tam byl předtím (a byl podle mně původní) byl přesně, na milimetry, takhle velký a takhle umístěný, nápis Vogue SE tam měl být ale nebyl, dělal jsem si ho sám podle vzoru, nápis V8 4.6 tam nikdy takhle originál nebyl... zrovna tak jako V8 na bocích a britská vlajka. Je mi to jedno, mně se to líbí a po tom co jsem na tom autě řešil tak jsou tohle prkotiny kterýma se v aktuálním časoprostoru zabývat nebudu... teď mně třeba ještě čekají lakýrnické retuše LZ blatníku a růžku kapoty.Otifant píše:Všechno moc dobrý a pěkný. Teda až na tu velikost a umístění nápisu na kapotě. Laik si nevšimne, ale odborník ví a pozná...
Country boy...
Z dnešní projíždky křivoklátskem... Kafe na Křivoklátě v hradní kavárně, oběd U rozvědčíka, kozí farma Skryje a zahradnictví Chládek... parádní cruising
Radost mně trochu kazí tekoucí mrazové zátky na dělaném motoru, ale snad to vyřeším nějak bezbolestně.

Country boy...
- Romanos
- tel.: 603753795
- auto: Def 110
Taková klasická výletnická trasa západním směrem velice dobře znám.
Jen u toho Rozvědčíka už to není ono, tedy pokud nedošlo k nějaké změně .

Jen u toho Rozvědčíka už to není ono, tedy pokud nedošlo k nějaké změně .
U Rozvědčíka to moc nedokážu hodnotit, jakožto vegetarián se tam moc gastronomicky odvázat nedokážu
Jinak po dnešním ježděni ještě další novinka - teče fest asi gufero mezi převodovkou a přídavkou, sice to bylo u předchozího majitele venku, ale gufero se neměnilo, škoda takhle to musí ven znova
abych se nenudil...

Jinak po dnešním ježděni ještě další novinka - teče fest asi gufero mezi převodovkou a přídavkou, sice to bylo u předchozího majitele venku, ale gufero se neměnilo, škoda takhle to musí ven znova

Country boy...
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
U Rozvědčíka to stojí totálně za prd. Ota Pavel by zvracel Vegetarián si toho nevšimne ? Rover, neblbni [emoji3]
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Tak už vím proč tekl olej z převodovky... takhle vypadalo gufero... prý to bylo předtím rozhozené a venku, zřejmě je zničené při nasazování přídavky 

Country boy...
Šasí mělo být zdravé...
místo pod příčkou, která byla očividně nedávno venku... překvápko, bude se vařit....

Naposledy upravil(a) Rover dne 24 kvě 2016 10:59, celkem upraveno 1 x.
Country boy...
Omlouvám se, že ti vstupuji do vlákna ale nemohu si pomoci. Prodej toho vozu sleduji skoro od začátku a pak i tohle vlákno. V inzerátu to podle mého názoru byla téměř leštěnka s drobnou korozí...téměř vše opravené atd. Jsem moc rád že jsem ty fotky dáváš a je mi smutno že i letitý přispěvatel a člověk kterého tu spousta lidí zná osobně se dopustí takové prasárny. Soudě podle tvých reakcí si o spoustě věcí neměl tušení? Nenarážím na to gufero, to se asi může stát.Myslím že je to dobré varování pro všechny co budou něco kupovat zde na fóru...
Já určitě nechci přes forum nic hrotit, ale na začátku jsem slíbil, že budu dělat fotoseriál, tak ho dělám. Některé věci jsem nevěděl (i když to prodávající musel vědět viz. ten shnilý rám) nebo neodpovídají popisu (třeba rozvrtaná palubka a tapec), to je bohužel pravda. Upřímně, trochu se bojím, aby se něco neobjevilo co se motoru týká, kvůli tomu jsem to auto hlavně kupoval... tekoucí mrazovky mně trochu vystrašily u dělaného motoru a hlavně jich tam je o něco víc než jen ty dvě o kterých vím, že tečou... Tak uvidíme no...
Country boy...
Tákže... mrazové zátky tečou všechny... přetěsnit je znamená vyndat motor a na to teď není čas a ani síly. Vypadá to, že tam jsou dané na sucho bez např. hylomaru který se tam dává při výrobě. Teda né že by to teklo proudem, spíš to rosí, ale se... (štve) mně to... motor po generálce. Chtěl jsem tam dát syntetickou chladící kapalinu od Evans (http://www.evanscoolants.cz/products.html) a teď přemýšlím co dál, ale asi jí tam dám stejně a budu spoléhat, že jak ta kapalina netlakuje (narozdíl od klasické) tak by se ty odkapy tím mohly minimalizovat. A pokud to nepomůže tak holt naplánovat kdy by šel motor ven a to se mně opravdu nechce. Doufám, že to ale nedopadne tak, aby se dělala druhá generálka která by opravovala to co se nepovedlo u té první (ano, teď ze mně mluví mírná skepse a zoufalost, kterou ještě jistě překonám)
Přídavka je zpátky na místě, zítra se bude vařit chassis, asi měnit ta kapalina, měnit tyč řízení, v řízení je vůle jak prase atd...
Takže tak... jak musí být šťastní lidi, kteří mají třeba jen Fabii HTP na jízdu z bodu A do bodu B a auta vůbec neřeší, někdy jim závidím... jdu si dát nealko pivo, abych spláchl žal... (jsem rok abstinent).
Další fotky mrazovek přidávám na rajče, koncová sekce je mírně depresivní...
http://roverkaja.rajce.idnes.cz/RRC/
Přídavka je zpátky na místě, zítra se bude vařit chassis, asi měnit ta kapalina, měnit tyč řízení, v řízení je vůle jak prase atd...
Takže tak... jak musí být šťastní lidi, kteří mají třeba jen Fabii HTP na jízdu z bodu A do bodu B a auta vůbec neřeší, někdy jim závidím... jdu si dát nealko pivo, abych spláchl žal... (jsem rok abstinent).
Další fotky mrazovek přidávám na rajče, koncová sekce je mírně depresivní...

http://roverkaja.rajce.idnes.cz/RRC/
Country boy...
No, tak nakoniec to asi nebola az taka vyhodna kupa ale zase treba poznamenat ze za tu cenu sa podla mna nedal ocakavat nejaky dobry stav. Nieco uz bolo vidiet aj z fotiek. Jedine co ti teraz nezavidim je to "cakanie" na to co sa vysype ako prve v tom motore po GO 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pokud to jenom rosí, co zkusit nějakej utěsňovací přípravek do chladící kapaliny? Sice to s Eansem asi nebude fungovat, ale teď je tam stejně voda, takže se bude tak jako tak vyplachovat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Většina výše uvedených jsou tzv. skryté vady na které pamatuje občanský zákoník. Je jasné že to není nové auto a že tam bude stále co dělat ale tohle auto je trochu vrak.. Bohužel se mi zase potvrdilo že i když máš Roverka nejsi hned lepším člověkem. Narážím hlavně na to že to byla praktika bazaristy z aa... vše fajn, kupte, sluší... Těch lidí co jezdí těmito vozy zas tolik není a já doufám že p. Erik tady neprodá už ani těsnění.
O nějakém tom utěsňovacím přípravku jsem taky přemýšlel, ale trochu se bojím co všechno se tím v motoru zalepí, mám do rána čas o tom přemýšlet.
Jinak nechci tady dělat hon na původního majitele, beru to tak že to je holt starý auto a od toho se to odvíjí, bral jsem to tak že motor je po GO a nebude se na něj "muset šáhnout" a teprve když to nebude pravda tak začnu být naštvaný... zatím je výstraha ty mrazovky. Ostatní věci beru poměrně sportovně protože mám LR už dlouho tak jsem na lecos připraven. Štve mně třeba ten shnilý rám a gufero které bylo zničené z toho že se někdo nemohl trefit "mrkví na střed díry" a orval to gufero.
Zatím to beru tak že toto téma je hlavně kvůli tomu, aby méně zkušení ale i pokročilí kupci ojetých LR dokázali lépe vyhodnotit realitu.
Vrakem bych toho Range ale nenazýval, to vidím optimističtěji.
Jinak nechci tady dělat hon na původního majitele, beru to tak že to je holt starý auto a od toho se to odvíjí, bral jsem to tak že motor je po GO a nebude se na něj "muset šáhnout" a teprve když to nebude pravda tak začnu být naštvaný... zatím je výstraha ty mrazovky. Ostatní věci beru poměrně sportovně protože mám LR už dlouho tak jsem na lecos připraven. Štve mně třeba ten shnilý rám a gufero které bylo zničené z toho že se někdo nemohl trefit "mrkví na střed díry" a orval to gufero.
Zatím to beru tak že toto téma je hlavně kvůli tomu, aby méně zkušení ale i pokročilí kupci ojetých LR dokázali lépe vyhodnotit realitu.

Vrakem bych toho Range ale nenazýval, to vidím optimističtěji.
Country boy...
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Mas to moc pekny. Na kazdem aute neco bude a je to i tak trochu tvoje vina. Pri koupi musis proverovat veci sam a na nikoho se nespolehat, tedy maximalne na sveho mechanika:-))
Kazdy mame na danou vec jiny nazor a kazdy to taky muze jinak podat a nemusi v tom byt umysl nekoho poskodit.
Mrazovky bych zatim neresil,dej tam nemrzku ta je hustejsi a hodne netesnosti se utahne casem samo.
Kazdy mame na danou vec jiny nazor a kazdy to taky muze jinak podat a nemusi v tom byt umysl nekoho poskodit.
Mrazovky bych zatim neresil,dej tam nemrzku ta je hustejsi a hodne netesnosti se utahne casem samo.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Jak moc jsou vlastně ty mrazovky důležitý ?
Technologie pro zahradní jezírka
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Taky bych za tím neviděl hned úmysl. Největší zádrhel bývá ( a to platí i obecně) v různém úhlu pohledu na věc - co je pro někoho shnilé, je pro jiného slušný provozní stav a pro jiného krásná patinovaná leštěnka...
Takže v první řadě to hodnotím svýma očima, případně si přizvu kritického odborníka.
Add mrazovky...mám taky udělaný motor, přesto jsem chvíli po koupi našel loužičku fridexu pod autem - jedna mrazovka sákne. Učinil jsem jeden pokus jí přetmelit, ale neúspěšně. Takže už 4 roky a 70.000km občas doleju fridex. Při běžných GO motoru se nemění všechno - řada věcí se jen překontroluje a tak se může stát podobná věc.... Ne že by mě ta tekoucí mrazovka nevadila..
Takže v první řadě to hodnotím svýma očima, případně si přizvu kritického odborníka.
Add mrazovky...mám taky udělaný motor, přesto jsem chvíli po koupi našel loužičku fridexu pod autem - jedna mrazovka sákne. Učinil jsem jeden pokus jí přetmelit, ale neúspěšně. Takže už 4 roky a 70.000km občas doleju fridex. Při běžných GO motoru se nemění všechno - řada věcí se jen překontroluje a tak se může stát podobná věc.... Ne že by mě ta tekoucí mrazovka nevadila..