MLADA BOLESLAV OKOLIE
Moderátor: Miky_CZ
MLADA BOLESLAV OKOLIE
Da sa tu niekde Mladej boleslavi a okolie len tak previest kus po niejakom terenu
- TOMAS83
- auto: Freelander + RRS
Re: MLADA BOLESLAV OKOLIE
Ralsko 

Freelander 1 2,0 TD4 rv.02,zvednuto 5cm, rozšířeno,225/80/16,zahrádka,CB aktuálně se pracuje na barvě RAPTOR Black
Range Rover Sport Tdv8 3,6 rv. 2008 Black/Red edition🙈
Discovery 3 2,7 rv.2007 na úpravách makáme
Range Rover Sport Tdv8 3,6 rv. 2008 Black/Red edition🙈
Discovery 3 2,7 rv.2007 na úpravách makáme
Ahoj tomase ja sem z mladej boleslavi mas niejaku aspon jaku taku trasu co by sa dalo previes a malicko vyblbnut
Vi nekdo jak to funguje v běle pod bezdězem offroad
Téměř vsude kde se dalo jezdit volne je CHKO, potom ma par trasicek v arealu Motorland (jen pro vyvolene nebo drze). A jinak jsou temer vsude lesyKuko píše:Vi nekdo jak to funguje v běle pod bezdězem offroad

Vem si mapu na seznamu a oblast CHKO je vyznacena silnou prerusovanou zelenou carou. Urcite se da trochu projet na vychod od silnice Bela/Kurivody .
Vdaka za radu a ty mas niejaku svoju trasu kde by sa dalo kus pretiahnut mojho freelandera 2.2
máš SZ
Kdo kam dnes ide na offroad
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Ahoj,
nejpohodovější je to na https://www.facebook.com/OffroadMilovice/.
Zaplatíš a jezdíš si jak chceš. Nemusíš se nikoho bát a řešit dovolé trasy či CHKO. Když se Ti něco stane, tak Ti ještě chlapi pomohou. Já tam byl minulý rok se synem na čtyřkolce. Jezdili jsme do zadření tý chiny.
Jen nevím přesně , jak je tam teď otevřeno. Měl jsem vizitku, ale nemohu ji najít. Telefony jsou , ale všude u vstupu do arealu.
Klidně bych tam jel s váma. Dej vědět
Zaplatíš a jezdíš si jak chceš. Nemusíš se nikoho bát a řešit dovolé trasy či CHKO. Když se Ti něco stane, tak Ti ještě chlapi pomohou. Já tam byl minulý rok se synem na čtyřkolce. Jezdili jsme do zadření tý chiny.
Jen nevím přesně , jak je tam teď otevřeno. Měl jsem vizitku, ale nemohu ji najít. Telefony jsou , ale všude u vstupu do arealu.

Divoch
- jancho
- tel.: 777714532
- auto: ex Disco II TD5
minerva píše:Ahoj,
Jen nevím přesně , jak je tam teď otevřeno. Měl jsem vizitku, ale nemohu ji najít. Telefony jsou , ale všude u vstupu do arealu.![]()
Leon Kavala 602288212, 200Kč za auto
Zdravym vas vsetkych tak mohly by sme niekedy dan niejaku kludnu jazdu
Cavte niejake tipy na sobotu mozte pisat aj na fotky zdielat na fb freelander..ml.b.. vdaka....