Sosnová víkend 27-29.6.2008
Moderátor: Miky_CZ
Musel jsem se vrátit do Opavy, kamarád měl jet do Brna pro děcka, co se nám vrací z Řecka a asi se prevít ožral. Jela jeho manželka, ale ta netrefí ani domů, natož do Brna, proto navigaci převzala ta moje a já hlídám řemeslníky na stavbě. Tady vidíte, co jede ožran způsobí.
Ale jsem rád, že jsem poznal další kluky z fóra. Stačily i ty 2 hodiny.Tak si to užijte a pokud se z Brna vrátí v rozumnou dobu, tak bych dojel. RudoK a Ty si to poprav. Nabítá má být baterka, ne Ty.

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Taky jsem musel vyklidit pole.Porouchala se mi levá spodní poloosa
a mechnik po prohlídce řek,že to bude dobrý tak za cca čtrnást dní.Zdravím tímto tvrdé jádro,které drží vlajku v Sosnové.
Jsem s Vámi.Tak zas na jaře , jak říkají "řekové".

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
ALF píše:A co poraněné kopýtko?RudaK píše:Taky jsem musel vyklidit pole.Porouchala se mi levá spodní poloosaa mechnik po prohlídce řek,že to bude dobrý tak za cca čtrnást dní.Zdravím tímto tvrdé jádro,které drží vlajku v Sosnové.
Jsem s Vámi.Tak zas na jaře , jak říkají "řekové".
![]()
![]()
Šak právě,ale bude to dobrý.Dá se to vydržet,akorát to rozčiluje.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...toz at se ti ta ,,spodni polosa"hoji chlopaku
Cos vyvadel ze te stupovali
Honza

Cos vyvadel ze te stupovali

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Před chvílí jsme dorazili domů.
Chci touto cestou poděkovat všem, kteří se na tomto malém srazu podíleli ať organizačně včetně zařízení moc pěkných triček nebo jen tím, že přijeli.Podle Vašich ohlasů se akcička povedla a až na drobné oděrky končetin, prasklý blinkr a vyměněnou vrtuli a chladič
vše dopadlo dobře. Myslím, že nebude ani do budoucna problém něco podobného zopakovat.Byl to suprově strávený víkend 
Chci touto cestou poděkovat všem, kteří se na tomto malém srazu podíleli ať organizačně včetně zařízení moc pěkných triček nebo jen tím, že přijeli.Podle Vašich ohlasů se akcička povedla a až na drobné oděrky končetin, prasklý blinkr a vyměněnou vrtuli a chladič

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- malda (maldama)
Chlapi mám prosbu na všechny, kteří byli přítomni mému náklonu nad roklí jestli mi nemůžete poslat nějakou fotku na karel.koutny@navos-km.cz. Moje mladá sice fotila, ale nějak se s tím náklonem sama nevyrovnala
, trochu ji ty stromy rostou šikmo
Díky Karel

Díky Karel
- Přílohy
-
- DSCN1716.JPG
- (181.14 KiB) Staženo 926 x
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Fota
Mám krátké videó
jak scházelo jen pár stupňů a dal jsi budku, ale teď sedím na terase a dorážím zbytek Plzně
Mám už v sobě čtyři kousky a furt to ještě teče a motá se mi už kebule.
Počasí přálo ugrilovali jsme s Radimem víc než najezdily samo, že tam bylo pár pěknej technickej kousků, kdy se hodila i motorová pila, ale votom to je.
Přišli si na své psiska i my. Za pacoše i toho profláknutýho pacoše Rudu zdraví Miloš II

Počasí přálo ugrilovali jsme s Radimem víc než najezdily samo, že tam bylo pár pěknej technickej kousků, kdy se hodila i motorová pila, ale votom to je.
Přišli si na své psiska i my. Za pacoše i toho profláknutýho pacoše Rudu zdraví Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Dobří lidé, pěkná auta, moc se nám to s Onfrem líbilo. Díky.
Pár náhledových fotek jsem dal na edisk.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/248 ... .14MB.html
Pár náhledových fotek jsem dal na edisk.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/248 ... .14MB.html