Moderátor: Miky_CZ
Marťas chytám nějakej absťák.....co kdybych dorazil někdy na víkend? Že bychom jako zajeli zkratkou k Toulovcovi a pak něco máloMysliveček píše:Pěkný fotky.
Je to sice k neuvěření, ale Pepa tenhle úsek jezdí s pandou.
No a já tudy jezdim k Toulovcoj na pívo
Takovej kopeček s pár dírkama po kalužích není pro Freečko žádná překážkahrochado píše:Fíha, to už jsou pořádné rygóly ... Freečko slušný!!
Když tedy výměna tak už tam dej keramiku. Kontaktuj Fugína a on tě určitě nasměruje tam kde ji dělali jemu. Nech si od nich udělat přesně to samé protože to Fugínovy fungovalo 1A. A cena bude myslím srovnatelná s běžnou spojkou renomovanější značky.george_ píše:Jojo nebál jsem se toho a odnesla to jen spojkaauto zatím jezdí ale čeká nás výměna
fugín píše:Marťas chytám nějakej absťák.....co kdybych dorazil někdy na víkend? Že bychom jako zajeli zkratkou k Toulovcovi a pak něco máloMysliveček píše:Pěkný fotky.
Je to sice k neuvěření, ale Pepa tenhle úsek jezdí s pandou.
No a já tudy jezdim k Toulovcoj na pívou Pepy? A jak dopadl ráfek už je zavařenej?
Chtěl jsem se také přihlásit, ale nakonec to časově nevyšlo. Nicméně tady v tom kopečku s pár dírkama bych určitě něco nechal a potupně to musel objet někudy jinudymacejky1 píše:Takovej kopeček s pár dírkama po kalužích není pro Freečko žádná překážkahrochado píše:Fíha, to už jsou pořádné rygóly ... Freečko slušný!!
a není u benzínu jiná spojka jak u dieslu 2,0 Di?macejky1 píše:Když tedy výměna tak už tam dej keramiku. Kontaktuj Fugína a on tě určitě nasměruje tam kde ji dělali jemu. Nech si od nich udělat přesně to samé protože to Fugínovy fungovalo 1A. A cena bude myslím srovnatelná s běžnou spojkou renomovanější značky.george_ píše:Jojo nebál jsem se toho a odnesla to jen spojkaauto zatím jezdí ale čeká nás výměna
Sme ty narozeniny vloni nějak nestihli zapít...to se musí letos napravitricho.70 píše:Určitě přijedeme. Skvělá akce.