Tapec oprava
Moderátor: Miky_CZ
Re: Tapec oprava
Na odhlučnění jsem použil tohle http://cartuning.cz/kategorie-274_4675/ ... e-5mm.html vypadá to jak říkal MadTom jako karimatka. Ale pak jsem našel takovou pěnovku co se používá na vzduchotechniku, a ta mi přijde lepší a levnější.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Co konkrétně jsi našel? Ve 130 to budu muset časem také vyřešit.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Tohle http://www.vzduchotechnika-prodej.cz/ve ... na-potrubi
Prej to od nich berou na zateplení karavanů. Na strop defíka byla ideální tl. 6mm.
Prej to od nich berou na zateplení karavanů. Na strop defíka byla ideální tl. 6mm.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pěkné, teď už jenom aby se to samolepící lepidlo nezačalo v létě, až bude střecha rozpálená od sluníčka odlepovat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
ja som tam nalepil calunicky molitan s vyssou hustotou normalnym starym dobrym chemoprenom
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Ahoj, odlepuje se mi strop a libilo by se mi to flockovani. Mate s nim nekdo nejake dlouhodobejsi zkusenosti ?
Nebo je lepsi ho znovu potahnout ? Diky.
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
- jancho
- tel.: 777714532
- auto: ex Disco II TD5
azni píše:Ahoj, odlepuje se mi strop a libilo by se mi to flockovani. Mate s nim nekdo nejake dlouhodobejsi zkusenosti ?
Ahoj, já to mám zatím od léta, takže moc dlouhodobá zkušenost není, ale řekl bych, že to je už "napořád". Jsem s tím velmi spokojen.
- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62
velmi pekne...dobra inspiracia
Ex- D2 4.0 V8 - LPG
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
- jancho
Když jsem si to od pána z flockování odvážel, tak tam shodou okolností dělal někomu taky stropnici z D2, ten to měl tmavě šedé a nechal poflockovat i madla a veškeré ty plasty, co jsou na stropnici. Mně osobně se ale právě líbí tento kontrast.
moc pekny !! To jsi byl na tom odkazu nekde u Prahy ?
Jen cim vytahat ty cudle abych je neznicil ? Klasickym udelatkem to teda moc nejde...
Jen cim vytahat ty cudle abych je neznicil ? Klasickym udelatkem to teda moc nejde...
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
- jancho
Ano, kousek od Prahy. Po D11, exit Bříství a pak směr Mochov, tam ja pak na "staré" benzínka a u ní obora a tam to pán má. Nemá už ani nikde reklamy, ani cedule u silnice. Už je v důchodu a má strašně moc zakázek a raději by se už věnoval vnoučatům. Ale je hrozně ochotný.azni píše:moc pekny !! To jsi byl na tom odkazu nekde u Prahy ?
Čudle jsem vytahoval opatrně kleštěma a okraj jsem si poodhrnul nožíkem, abych to neožvýkal.
Na čudle mám vyzkoušené podebrat stranovejma štípačkama a pak chytit 90° kleštěma na segrovky a vytrhnout.
- Mrky DII
- tel.: 605517364
- auto: Už jen Free I 3x
Já budu strop předělávat přes zimu. Mám látku v metráži na čalounění z nové XC90 a budu to normálně lepit. Řešil jsem to se známým, autočalounictví dělá 15 let. Očistit základ a nastříkat obě části chemoprénem, pak dát klasicky k sobě a válečkem dohlazovat. Důležitý je to lepidlo stříkat pistolí (musí se naředit, je na to spec. ředidlo), při natírání by se totiž tlakem štětky zatlačilo do látky. Dá se použít i origo kontaktní lepidlo na čalounění, ale to je cca 3x dražší než chemoprén a účinek je stejný.
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...
- HARDYS
- tel.: 723728383
- auto: L R Di3OO
TO JE SUPERjancho píše:azni píše:Ahoj, odlepuje se mi strop a libilo by se mi to flockovani. Mate s nim nekdo nejake dlouhodobejsi zkusenosti ?
Ahoj, já to mám zatím od léta, takže moc dlouhodobá zkušenost není, ale řekl bych, že to je už "napořád". Jsem s tím velmi spokojen.

Trochu temu ozivim. Onehda so tu s niekym riesil tapacir na strop. Aj mi poradil predajcu v Nemecku ale ten nereaguje uz rok. Hladam preto alternativu kde sa da zohnat nieco najpodobnejsie bezovemu interieru na D1. Ak mate s niecim realne skusenosti kludne piste.
Zkušenosti nemám, ale vzpomněl jsem si na tenhle inzerát:
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =2&t=30244
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =2&t=30244
Disco2 Td5 2004
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
Já kupoval látku ve Strakonicích, firma VANTEX. Super ochotný lidi, vzal jsem kus toho hadru ze stropu sebou, tak jsme půl hodiny hledali nejpodobnější odstín. Fakt ochotní. Akorát jsem podcenil lepidlo. Jaro to přežilo, ale teď už mám vzadu a kolem stínítek opět svěšené bubliny. Lepil jsem to HEAVY DUTY ADHESIVE CA 96 kontaktní lepidlo ve spreji.
RRC 200Tdi