po jednej letnej burke, ked som zabudol otvorene stresne okno nastali tieto nemile veci:
1.stresne okno viem otvorit, ale zavriet uz nie - objavi sa hlaska window not set /zavrel som ho manualne a nepouzivam ho

2.prave zadne okno pre zmenu neviem otvorit, po stlaceni tlacitka to cvakne pod sedackou a tusim aj vo dverach ale okno sa ani nepohne, a ak stlacim tlacitko na zatvorenie tak zase hlaska windov not set
ostatne okna funguju , akurat teraz nedokazem zavriet okna na dialku pri zamykani auta
3. obcas pocas jazdy, sa objavi hlaska fuse 10 failed , niekolkokrat v priebehu dna, podla manualu by po tejto hlaske mala nasledovat dalsia s popisom zavady, ale mne nenapise nic viac
co sa tych okien tyka, mal som pozicany panel s tlacitkami na ovladanie okien z ineho auta ale zavada zostala takze neviem kde mam hladat chybu
dakujem za akukolvek radu
takze becm som demontoval, otvoril, nasiel som zatecene miesto, uz bolo suche, na plosnom spoji a a medzi niektorymi odpormi povlak, ktory som malym stetcom "pozametal"
viac urobit asi nedokazem, prestriekal som konektory sprejom na kontakty a vsetko namontoval do auta
vysledok: zavady neodstranene, tzn.stresne otvorim ale nejde zavriet, zadne vpravo neotvori vobec, fuse10 failed je tu zas, aj engine disabled, press remote pred startom/to som predtym nespomenul ale tiez sa tato hlaska zjavila prvykrat po zateceni/
vie mi niekto pomoct tieto zavady odstranit ???? da sa to opravit alebo musim kupit novu becm ???? pomozte prosim