zvažuju prodej prince Charlese. Odjíždím v září do Austrálie a vzhledem k hlubokému citovému poutu jsem si myslel, že tu na mě 2 roky počká, bohužel se však ukázalo, že celý odjezd za klokanama vyjde dráž, než jsem si myslel. Proto možná dojde na zatlačení slzičky a range pujde do světa. Nejsem ještě na 100% rozhodnutej, spíš se snažim zjistit, jestli by o něj případně byl zájem a zda s tou variantou lze počítat, nebo ne. Ani sem nebudu psát žádnou cenu, nějakou představu mám, ale chtěl bych znát tu vaší.
Je to r.v. 1994, 3.9 V8, v autě je nainstalovaný LPG, nádrž na 50l, najeto má tušim cca 200 000 km, nevim to teď z hlavy přesně. Interiér je v šedý kůži (foto případně dodám), topení topí, sedačky jezdí, okna sjíždějí, světla svítí a stěrače stírají. V zimě byla měněná spojka, u Pavla Voříška byla provedená taková celková údržba, výměna olejů atd. Vzhledem k tomu, že auto už v tu dobu nemělo technickou, nejezdil jsme s nim až na pár výjezdů, z nichž jeden se stal osudnej zadnímu oknu. Couval jsem couval, až jsem nacouval do stromu tak nešikovně, že žebřík na zahrádku opřenej o zadní víko to sklo rozbil, takže auto je teď bez zadního skla. Rám víka neni nijak poškozenej, takže výměna by neměla být takový problém. Technickou jsem nedělal s tím, že stejně jedu pryč a auto dám do depozitu. Informace, že i v depozitu musí mít auto technickou (pokud má někdo vysvětlení proč to tak je, sem s ním prosím) byla trošku čárou přes rozpočet. Na autě jsou MTčka Goodriche, je zvedlý o 2", jsou tam pevnostňáky, naviják, zahrádka, prahy, vysílačka, přídavný světla na nárazníku a na střeše.
Nevim co dál psát, jsem otevřen všem dalším otázkám, pokud na ně budu umět odpovědět

Dave