http://22lukas277.rajce.idnes.cz/3242km ... erom_2016/
Moderátor: Miky_CZ
To bolo treba opraviť podvozokfugín píše:Hezký,moc hezký. Je fajn když se výlet obejde bez větších oprav. Jen nějak nevím co si to opravoval na té třetí fotce od konce
Diky, no mal som tu založené téma na výlet aj s dátumom a aj som predbežne bol dohodnuty tu s chlapmi ale prišla mi do toho operácia slepáku ... Tak potom na rýchlo sme sa zbalili a šli sme do toho. Freečko som doma porobil tak nemalo sa mu čo take staťjamalgrass píše:Mooc pekne a respekt ze si siel iba sam (myslim auto)![]()
![]()
![]()
Mám to tam namontované odkedy som sťahoval veci na chatuAcon píše:Rypnem siNačo pre boha si vliekol so sebou tú záhradku? Či, Friťák ma vulgárne nízku spotrebu a je neslušne tichý, tak bola potrebná korekcia?
Horovce pri Púchove , poznáš ?Balú píše:noo mas bobrika za odvahu ...ale hlavne vidim PU ,odkial si ?
Jo ale to je kúsok veď som v púchove stále. A ty si priamo z pu ? Ten kamoš sa volá ako ?Balú píše:je to skor pri LR ako PU ,ale samozrejme ze viem kde to je,dokonca tam byva kamarat
No skristombohom22lukas277 píše:...a koniec koncov uchytenie tam mám vyriešené eska páskami a je ich tam asi 12preto sa mi to nechcelo odmontovávať)
Asi to zhodim, aj tak to treba nastriekať ešteAcon píše:No skristombohom22lukas277 píše:...a koniec koncov uchytenie tam mám vyriešené eska páskami a je ich tam asi 12preto sa mi to nechcelo odmontovávať)
to si pomáhači zgustnú keď to zbadajú
22lukas277 píše:Diky, no mal som tu založené téma na výlet aj s dátumom a aj som predbežne bol dohodnuty tu s chlapmi ale prišla mi do toho operácia slepáku ... Tak potom na rýchlo sme sa zbalili a šli sme do toho. Freečko som doma porobil tak nemalo sa mu čo take staťjamalgrass píše:Mooc pekne a respekt ze si siel iba sam (myslim auto)![]()
![]()
![]()
aj ked u land roveru človek vždy môže ostať prekvapený
ešte prikladám foto pred odjazdom ako ma pokrstil stary olejový filter
jo aspoň nejaký úžitokjamalgrass píše:22lukas277 píše: Diky, no mal som tu založené téma na výlet aj s dátumom a aj som predbežne bol dohodnuty tu s chlapmi ale prišla mi do toho operácia slepáku ... Tak potom na rýchlo sme sa zbalili a šli sme do toho. Freečko som doma porobil tak nemalo sa mu čo take staťaj ked u land roveru človek vždy môže ostať prekvapený
ešte prikladám foto pred odjazdom ako ma pokrstil stary olejový filter
Ber to pozitivne aspon nezhrdzavies
Dopracem domov disco a môže dohodnúť dačostracci píše:Fotky perfektneAj ja by som sa už rad išiel niekde potarat
Díky. No ale chvílami sa ta hmla sťahovala tak mám ešte zopáar slušných záberovMadTom píše:Hezké fotky,
náramně mi připomínají ty naše, také je na nich vidět jenom to bílé, tedy mlha.