Tiez by som sa opytal rovnako.low píše:Muzu mit dotaz?
Proc?

A nehovoriac o tom, ze ak to brzdi slabo teraz, tak to bude brzdit slabo aj potom.
Moderátor: Miky_CZ
Tiez by som sa opytal rovnako.low píše:Muzu mit dotaz?
Proc?
Odešel proto že jsem podcenil origo stabilizátor napětí na 5V . Předělal jsem to na LM7805 to už by mělo fungovat.MadTom píše:Pěkné, pochlub se Huberte, proč ti odešel v Jihlavě simulátor? A druhej dotaz - nemáte někdo fotku jako jsou na D1 (Def bude asi stejnej) umístěná čidla ABS na přední nápravě? Uvažuju podobně jako Hubert - doplnit ABS do 130ky. Vzhledem k současnému stavu brzd, které nejsou nic moc, je stejně budu muset kompletně zrepasovat.
To je na mě nebo na Toma?low píše:Muzu mit dotaz?
Proc?
Myslím že tě chápu. Během přestavby jsem si několikrát říkal že jsem se na to nevykašlal ale po dokončení už si to nemyslím že by to byla hovadina. Hlavně to ABS je fakt jiná liga. Pro představu pokud u DI zasáhne ABS tvá ji to dle mě strašeně dlouho než znovu zkusí maximum to ta Freečka je mnohem rychlejší. Ale zatím s tím mám najeto tak 1000 km takže až to bude mět 10x tolik tak teprve budu moci říct ano funguje to bez problému a je to výhoda nebo funguje to ale už bych to znovu nedělal a nebo je to na hovnoKusto píše:Tak to jsi pašák, napadlo mě to taky ale zařadil jsem to právě do sekce nesmyslů a ne výzev![]()
Špéra má výhody i nevýhody. To co jsou nevýhody u špéry jsou u TC výhody a naopak. Doufám že zde to nemusím rozebírat. Pokud ano tak to zde napíšu.low píše:Proc bylo na Huberta. Proc resit tc kdyz muzu daleko lepe vyresot zadni sperou?
ANO ANO tak by to mělo být.MadTom píše:Hezké je vidět, že se bavíš. Drobné upozornění - co je na všechno je taky na hovno. Občas je lepší vzít dva procesory kdy jeden bude dělat ty řídící věci co jsou náročné na čas (přesnost) a druhý zobrazování a ovládání ostatního. Komunikace mezi nimi následně může být skoro jednosměrná.
Není problém se domluvitNunicek píše:Ahoj
Kdyby si to chtěl prodat treba i jen v rovině schéma zapojeni + sw ridici jednotky tak bych měl zájem. Stejne musím řešit abs.
Díky Zbynek
Tý jedenMadTom píše:Prej optimalizovat - já bych to přeložil tak, že budou dvě auta, která nebrzdí.Ale hlavně vydržte a dotáhněte to do funkčního stavu.