Mám 2005 TD4 něco přes rok a půl a snad už mám všechny ty nejčastější mouchy vychytané.
Krom visko a na ni navázané problémy, které může způsobit - ird a diff, jsem u tohodle auta řešil ještě spojku, je hydarulická a slabá a výměna je celkem náročná. Nevím, jak je to u rover dieselu. Z počátku jsem měl problém zaparkovat na chodník do řady stojících vozidel aniž bych spojku necítil

... pak jsem se ale naučil, že motor je dostatečně silný a auto i na volnoběh bezproblému překonává překážky typu obrubník ... takže jsem se naučil "nespojkovat", jak v terénu, tak při parkování. Tento problém samozřejmě při běžném ježdění po městě není tak ožehavý. Pak mě zlobil termostat, který je u TD4 taky šikovně schovaný, takže celkem drbačka a odešlo palivové podavací čerpadlo v nádrži ... no a pak spousta malých prkotin, které člověka štvou, ale na provoz až takový vliv nemají ... často se zmiňujou problémy se spadlýma okýnkama, nefunkčníma zámkama, nefunkční ovládání pátého okna, centrál ... nic z toho jsem já zatím nezažil, ale u bazarových aut běžně viděl

Jinak auto je to pěkné - 1. generace po faceliftu podle mne úplně nejhezčí ze všech freeček, jezdí se v tom dobře, pro ženskou do města snad možná jen to parkování je trochu složitější, ale je to o zvyku. Já si užívám každou jízdu v něm
Ten můj si vezme průměrně 7,5 l. Stoupá to samozřejmě na dálnici, protože nemá 6ku a okolo 120km/h už točí 3000ot. Pokud jezdím jen po okrskách, tak se dostanu i pod 7l/100km a to vozím zahrádku a rakev.
Přeji dobrý výběr!
O.