Zdravím,
poprosím o radu, kde nájdem nejaký rozumný návod na postup pri ochrane dutín u Def 110.
Ďakujem
Richard
Ochrana proti korozii - dutiny
Re: Ochrana proti korozii - dutiny
řekl bych že tohohle je tady dost, pokoukej forum
300TDI---The Legend begins
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jedna věc tady moc nezazněla - umýt rám zevnitř nejlépe horkou wapkou zevnitř, ať se z toho vyplaví čurbes. A to chce wapku s nějakou rampou. Tím bych být tebou začal. Mě se v Olomouci ani okolí takovou myčku nepodařilo najít.
Potom to musí pořádně vyschnout, což vzhledem k tomu, že je už podzim bude trošku složitější. A čím se to potom nastříká je věc další. To už tady popsáno bylo.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
dík...tak šikovný som, že som si prečítal... (napr. Ochrana spodku a rámu-nástřik)hok300 píše:řekl bych že tohohle je tady dost, pokoukej forum
ale všade sa jedná hlavne o podvozo, rám, a ten ja už mám nastriekaný Dinytrolom...
ide mi o dutiny vo dverách, blatníky, firewall, pánty a všetky diery, kde je vhodné striekať vosk, alebo niečo...
taký nejaký plán všetkých týchto miest...kedysi som to videl na nejakom nemeckom fóre ale už to neviem nájsť...
Richard
někteří alchymisti míchaj "osvědčený" směsi, nicméně mezi ně se nepočítám a používáme wurt vosky . mají slušnej sortiment ,pokud nemás dutinovou pistoli se šlauchem a tryskou na konci ,mají i hobby řešení ve spreji. pokud bys nikoho v okolí neměl mužu ti to v nejhoršim objednat
my používáme todle a spokojenost ,hlavně to vydrží a není to za rok pryč
https://eshop.wuerth.cz/Kategorie-produ ... cs/CZ/CZK/
my používáme todle a spokojenost ,hlavně to vydrží a není to za rok pryč
https://eshop.wuerth.cz/Kategorie-produ ... cs/CZ/CZK/
Všem nepřátelům země České hlavy dolů
podstatný je dostat ten vosk na kov ,nikoliv na zaschlé sračky či silnou vrstvu rezu ! -to je špatný a škoda práce a vosku
pokud rám ,tak asi to nechal někde prohlídnout kamerou do dutin a pak se rozhodnou co s tím . jestli stačí vypláchnutí wapkou, nebo když tam bude hodně rezu tak na vhodným místě ten rám otevřít a nasměrovat do toho pískovačku , vyfoukat písek a pak prolejt voskem, / ja použivám Resistin ML/
pokud rám ,tak asi to nechal někde prohlídnout kamerou do dutin a pak se rozhodnou co s tím . jestli stačí vypláchnutí wapkou, nebo když tam bude hodně rezu tak na vhodným místě ten rám otevřít a nasměrovat do toho pískovačku , vyfoukat písek a pak prolejt voskem, / ja použivám Resistin ML/