ABS zasobnik
ABS zasobnik
Ma tu niekto skusenost s talkovou nádobkou ABS? Nekto nevie ci sa neda nahradit original: STC2784 za FEBI BILSTEIN 01817 ?? Poprípade aky je zavit na oroginali a aky je bod spinania teda kolko barov ma original a aky je tam na origialnom zavit a pracovny tlak?? dakujem
Re: ABS zasobnik
LR manual pise:
Maximum boost pressure ................................................. 180 bar
FEBI BILSTEIN 01817 pise ze 100bar, ale ci to je pracovny, alebo maximalny tlak?
Maximum boost pressure ................................................. 180 bar
FEBI BILSTEIN 01817 pise ze 100bar, ale ci to je pracovny, alebo maximalny tlak?
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
bilstein ma bod spinania 100bar ale tam este tlaci ten kompresor to tam tlakuje tak neviem
na jednej US stranke som cital ze je tam cez 80bar v tom zasobniku ale kolko presne to neviem kolko este tam tlaci ten kompresor a ake su tam zavity ci to bude pasovat
ved to tlaci do toho zasobnika. Je to v podstate expanzka. Tych 100 barov bude asi tlak na kolko je natlakovany samotny zasobnik.
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Maximum je 180bar vice uz to nemusi vydrzet. Jinak pracovne to dosahuje 80-100baru.
tak v podstate ten z BMW ma 100 bar ten by mal potom tam fungovat len ci ten zavit bude dobry?
ked nechces dat LR part, tak to budes musiet vyskusat. Niekto musi byt prvy
alebo este googli

alebo este googli
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
asi tak, lebo cena je stvrtinova oproti originalu land rover, pracovny tlak v podstate ten isty ako pisal kokesek len v ten zavit.... a BMW vela veci pasuje do range rovera. len dufam ze to bude vada.... zacalo mi svietit ABS a TC potom aj zahslo sem tam nekdy aj tyzden bolo dobre potom aj svietilo ale ABS este fungovalo teraz sveti stale a ani ABS a TC nefunguje uz vôbec. amen
v tom pripade odporucam najskor diagnostiku
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
kto mi nato spravi diagnostiku? ked poviem range rover kazdy ruky prec asi tak....... uvazujem ze kupim nato poradne ofroad pneu a dorazim ho na totalku, co stym?? nikto to nechce, len do terenu dobre, teda ak ide tak je dobre ak ne tak smola 

ako si nakoniec dopadol s brzdami a tym akumulatorm?
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
tak nevim jak dopadl kolega, ale mam potrvzene ze je to odzkousene a funkcni. Musi se pouze udelat redukce z M18 na puvodni.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Díky za zprávu Kokešku, tak to by mělo jít na Classicovi taky.
Classic ma ten akumulator, trosku iny. Ja som preto menil cely kompresor za typ z P38.
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS